Păzește-mă de mine episoadele 52-54 (rezumat) Marasli este un personaj fictiv

2,500

Mahur locuiește cu mătușa ei după ce și-a pierdut tatăl și fratele.
Firuze și Dilşah au plecat în străinătate iar Necati este într-un spital de boli psihice.
Un nou procuror, Tolga, preia cazul lui Marasli și bănuiește că Savas i-a ucis pe Aziz și pe Ilhan. Mahur îi spune tot ce știe despre caz, care ar putea să îl ajute pe Marasli.
Se împrietenesc și se întâlnesc frecvent iar Tolga se îndrăgostește de ea dar Mahur încă nu l-a uitat pe Marasli și vrea să îl aștepte deși el niciodată nu merge să o vadă atunci când îl vizitează.

Marasli se împrietenește cu Fuat, un coleg de celulă și îi spune povestea vieții lui. Numele lui real este Mehmet Ince și este agent secret. La atacul de la concert el a fost ținta iar pentru a afla cine a vrut să îl ucidă și pentru a-și putea continua misiunea, Hilal i-a înscenat moartea apoi și-a creat o nouă identitate.
Astfel, Marasli este un personaj fictiv și aproape tot ce ține de caracterul și viața lui este inventat, până acolo că și accentul lui este diferit iar felul cum vorbește și cum i se adresează lui Mahur, totul a fost gândit pentru a fi credibil ca fost soldat dar și pentru a o impresiona și a o face să se îndrăgostească de el.

Fuat este eliberat iar Dilara, fiica lui care este avocată, ia cazul lui Marasli pentru a-l ajuta.
Hilal îi dă lui Dilara dosarul lui Marasli dar nu poate să facă mai multe pentru a-l ajuta.
În cele din urmă, după un an de zile, fiindcă nu este nici o posibilitate să dovedească faptul că Marasli este nevinovat, Fuat pune un tip să spună că el i-a ucis pe Aziz și pe Ilhan și să meargă la închisoare în locul lui.

Mătușa lui Mahur îl roagă pe Tolga să nu îi spună lui Mahur că Marasli a fost eliberat.
Marasli merge să o vadă pe Mahur și fiindcă chiar atunci ea se întâlnește cu Tolga la restaurant, el crede că l-a uitat. Așteptând în fața restaurantului observă că un tip îi urmărește. Când Tolga și Mahur pleacă, tipul angajat de Savas, trage focuri de armă asupra lor dar intervine Marasli fără să fie văzut și îi salvează. Ulterior, Marasli află că Tolga era ținta, nu Mahur.
Savas vrea să îl elimine pe Tolga fiindcă a aflat că este pe urmele lui.

Marasli le vizitează pe Hilal și pe Zelis și este fericit să afle că fiica lui vorbește din nou și s-a însănătoșit.
Hilal îi spune că cazul este închis și acum trebuie să își stabilească o viață normală. Cu toate acestea, Marasli spune că va fi în continuare Celal Kun deoarece persoana care i-a împușcat fiica nu a fost prinsă.

Maraşli îl găseşte pe Necati în spital și îl întreabă cine i-a dat ordinul să îl împuște pe Mehmet Ince. Necati îi spune despre cineva poreclit Hurdaci (Gunoier).
Fuat se interesează despre el și îi spune lui Marasli că îl va ajuta să îl găsească cu condiția să preia afacerea lui, fiindcă el este pe moarte. Deși Marasli refuză la început, el spune că se va gândi mai târziu.

Mahur află de la Behyie că Marasli a fost eliberat. Se interesează cine este avocata lui și merge acasă la Dilara să o întrebe unde îl poate găsi. Dilara nu îi spune că Marasli este chiar acolo dar când pleacă, Mahur îl întâlnește în curte.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.