Păzește-mă de mine episoadele 61,62 (rezumat)

1,832

Nevzat îi predă lui Tolga dosarul lui Mehmet Ince.
Marasli era pe cale să-i mărturisească totul lui Mahur când Nevzat îl sună și îi spune că a schimbat fotografia cu fotografia lui iar acum Tolga crede că el este Mehmet Ince.
Tolga îi pune întrebări lui Nevzat despre operațiunea lui. Nevzat îi spune că după atacul de la concert, el a fost retras din operațiune și nu are nici o informație despre ce s-a întâmplat ulterior.

Marasli o chemase pe Mahur să îi spună ceva important și fiindcă nu se poate gândi la altceva plauzibil, o cere în căsătorie.
Mahur nu îi dă nici un răspuns și pleacă.
Atât mătușa ei, cât și servitorii îi spun să accepte dar ea vrea să discute întâi cu Zelis.
Marasli îi explică lui Zelis că atunci când este cu Mahur, trebuie să vorbească cu un accent diferit și că ea îl cunoaște ca Celal Kun dar în curând îi va spune tot adevărul.
Seara Mahur și Marasli, împreună cu Zelis iau masa la restaurant. Fata ezită în privința comportamentului și vorbirii lui Marasli și de multe ori este aproape de a-l da de gol. Mahur o întreabă dacă ar fi de acord cu căsătoria lor și primește un răspuns pozitiv.
Totuși când se întoarce acasă, Zelis îi spune lui Hilal că se teme că Marasli nu îi va spune niciodată lui Mahur adevărata lui identitate. Următoarea zi, Zelis îi spune lui Mahur să nu se căsătorească cu Marasli.

Planul lui Nevzat este să îl ajute pe Marasli să îl găsească pe Gunoier, omul care a vrut să îl ucidă în atacul de la concert.
Savaș obține dosarul lui Mehmet Ince de la Tolga prin amenințări. Nevzat se lasă prins de oamenii lui Savas care ulterior îl predă lui Hurdaci.
Când Gunoierul îl vede pe Nevzat, își dă seama că nu este Mehmet.
Marasli, care l-a urmărit pe Nevzat, apare în biroul lui Hurdaci când este singur și îndreaptă arma spre el. Când Gunoierul se întoarce spre el, Marasli este șocat să vadă că este tatăl lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.