Păzește-mă de mine episoadele 7,8,9 (rezumat)

1,233

Marasli i-a spus lui Mahur că persoana care a vrut să o ucidă este cineva din familia ei. La început Mahur nu crede dar seara merge la el și îi cere mai multe explicații.
Oamenii lui Savas o urmăresc din nou iar Marasli îi prinde și află că vor să știe doar dacă are și copii ale fotografiilor.
După aceea Marasli o conduce acasă. Mahur îi mulțumește. Se întreabă cum se face că el este întotdeauna alături de ea când e în pericol iar Marasli îi spune că el crede că e mâna destinului.

Mahur îi suspectează pe toți din familie. Când urmărește o filmare pe care i-a lăsat-o mama ei, îi atrage atenția faptul că i-a spus că trebuie să vorbească ceva important cu ea. Chiar atunci fratele ei a întrerupt-o. Fără să observe el, mama ei a șoptit ceva indescifrabil în fața camerei. Evident, era un secret legat de familie.
Următoarea zi, Mahur se întâlnește din nou cu Marasli și îi spune de suspiciunile ei. El nu are nici o dovadă dar se va gândi la un plan pentru a afla cine din familia ei colaborează cu Savas.

Seara, întreaga familie Turel merge la un restaurant și acolo îl întâlnesc pe Savas, care a fost eliberat fiindcă asociatul său a aranjat să dispară dovezile împotriva lui.
Savas îi spune lui Mahur să își schimbe declarația și atunci el o va lăsa în pace. Mahur refuză iar familia ei îl amenință pe Savas. Când ajung acasă, Mahur se dă de gol spunându-le celor din familie că îi suspectează.

Când află că Savas a fost eliberat, Marasli o răpește pe Mahur și o duce la o cabană în munți.
Familia ei anunță poliția dar nu le găsește urma.
Mahur încearcă să fugă apoi găsește telefonul lui Marasli și îl sună pe tatăl ei și îi spune locul unde se află.
Fiindcă se încăpățânează să facă duș cu apă rece, Mahur se îmbolnăvește și face febră iar Marasli o îngrijește toată noaptea.

Aziz pleacă după Mahur împreună cu fiii săi și cu Ozan.
Firuzan, o aude pe cumnata lui Mahur vorbind cu cineva la telefon despre faptul că au găsit-o și au plecat după ea.
Marasli și-a lăsat telefonul pe mâna lui Mahur intenționat, ca să își sune familia.
După cum bănuia el, cineva îl anunță pe Savas și pornește și el spre cabană.

Savas și Aziz se întâlnesc în apropierea cabanei. Savas îl ia pe Ozan cu el iar pe Aziz, Ilhan și Necati îi leagă în mașină, pornește mașina fără șofer și dă foc portbagajului.
Când Mahur îl vede pe Ozan pe fereastră, fuge la el încrezătoare că a mers să o salveze. Ozan o predă pe Mahur lui Savas.

Acesta este rezumatul episodului 3 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.