Povestea de pe insulă episoadele 13-15 (rezumat)

716

Haziran renunță să plece la Istanbul și rămâne în continuare să lucreze la hotel cu Poyraz.
Zeynep, mama lui Haziran își dă seama că ea și Gorkem nu sunt plecați în Grecia și merge pe insulă. Când îi găsește în casa Selmei, Zeynep este foarte supărată fiindcă nu vrea ca Haziran să fie aproape de sora ei cu care ea nu vorbește de mulți ani.
Gorkem încearcă să o împace și îi explică că Haziran a venit acolo să lucreze la hotel pentru a-i plăti ei datoriile. Zeynep nici nu vrea să audă și vrea să meargă la pensiune în acea noapte iar a doua zi să se întoarcă la Istanbul dar se răzgândește și se întoarce la Selma acasă și îi spune că rămâne acolo fiindcă aceea este și casa ei. Cele două surori se ceartă tot timpul și de aceea Nehir încearcă
să fie plecată de acasă cât mai mult timp.

A doua zi, Zeynep încearcă să o convingă pe Haziran să se întoarcă la Istanbul dar când Haziran îi spune că nu va renunța la afacerea cu hotelul, decide să nu o lase singură pe insulă și să rămână cu ea atât timp cât va fi nevoie.

‌Idil face un gest neplăcut pentru a-i împiedica pe Poyraz și pe Haziran să deschidă hotelul dar până la urmă Haziran o convinge că Poyraz va avea de suferit cel mai mult. Idil regretă ce a făcut și își îndreaptă greșeala.

‌La deschiderea hotelului are loc un concert la care este invitat un mare cântăreț cu trupa lui. Din nefericire, din cauza unui incident, chitaristul este internat la spital și nu mai poate participa la concert. Poyraz salvează situația și spre surprinderea lui Haziran urcă pe scenă în locul lui.
‌După concert, Haziran merge acasă la Poyraz. Bunica lui se trezește din comă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.