Povestea de pe insulă episoadele 19,20,21 (rezumat) Poyraz află adevărul despre Haziran

547

După ce Haziran îi spune că nu simte nimic pentru el, Poyraz o avertizează că începând de a doua zi se va schimba și va fi cu totul un alt om.
A doua zi dimineața, Poyraz este foarte sociabil cu fetele intenționând să o facă geloasă pe Haziran.
Pe insulă sosește Sena, prietena lui Haziran din Istanbul. Ea îl place pe Poyraz iar el îi propune să viziteze insula împreună. Bineînțeles că Haziran încearcă să îi împiedice să rămână singuri.

Alper vrea să îi spună lui Poyraz că a aflat că Haziran este persoana din cauza căreia fabrica lui a dat faliment dar Biricik încearcă să îl convingă să nu îi spună nimic fiindcă Haziran regretă și a făcut tot posibilul pentru a-și repara greșeala. Alper nu vrea să o asculte iar Biricik îl sună pe Hakan și îi cere să vorbească el cu Alper, altfel și el va avea de suferit dacă Poyraz va afla că el lucrează la aceeași firmă cu Haziran și că este și el implicat.
Hakan îl convinge pe Alper să mai aștepte măcar până când Poyraz va reuși să își plătească datoriile la bancă.

Poyraz află că Hakan lucrează pentru compania care a vrut să îi cumpere terenul și își dă seama că el l-a angajat pe clientul de la hotel pentru a face publicitate proastă hotelului.
Hakan se ascunde și încearcă să plece de pe insulă dar este urmărit de oamenii lui Poyraz, așa că îi cere ajutorul lui Idil pentru a găsi o barcă cu care să fugă, în schimb îi promite că îi va spune secretul lui Haziran.

Selma și Zeynep se ceartă iar Selma le spune tuturor că sora ei nu este un designer renumit precum s-a lăudat și că a câștigat examenul de admitere cu desenele ei. Prietena lui Idil filmează scena iar Idil o pune pe internet.
Zeynep nu se mai poate întoarce la Istanbul și acceptă să se căsătorească cu Latif, care nu a încetat să o iubească încă din anii de liceu.

Biricik și Alper se ceartă dar sfârșesc prin a se săruta și devin iubiți.
Idil găsește o barcă pentru Hakan dar el nu reușește să fugă fiindcă Poyraz ajunge la timp. Poyraz începe să îl lovească dar Idil îl oprește și îi spune că nu este numai Hakan vinovat pentru falimentul lui, fiindcă și Haziran este la fel de vinovată și îi povestește secretul ei pe care îl aflase de la Hakan. Poyraz nu vrea să creadă dar
Haziran recunoaște ceea ce a făcut și îl roagă să o ierte fiindcă regretă și s-a întors pe insulă pentru a-și repara greșeala. Poyraz este foarte afectat de ceea ce aude și îi spune că și ea este la fel ca Hakan și îi cere să plece. Haziran îi spune că nu va pleca și că este decisă să rămână să lucreze în continuare la hotel și să lupte pentru a-l face să o ierte.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.