Povestea de pe insulă episoadele 25,26,27 (rezumat)

744

Poyraz o salvează pe Haziran de Hakan. Amândoi sunt răniți în timpul luptei cu el. În timp ce Hakan este arestat, ei merg la spital și primesc îngrijiri medicale.
Îngrijorați unul pentru celălalt, cei doi se apropie puțin dar Poyraz încă nu poate să o ierte pe Haziran și îi spune că nu mai are încredere în ea.

Zeynep îl sună pe Batu, fostul prieten al lui Haziran din Istanbul, și îl invită la nuntă dar îi spune că adevăratul motiv pentru care îl cheamă pe insulă este că Haziran este nefericită și are nevoie de el.
A doua zi, Nehir îi spune lui Haziran că un client bogat vrea să închirieze cea mai bună cameră din hotel pentru două luni dar întâi vrea să vadă poze cu camera.
După ce Haziran trimite pozele, clientul le cere să redecoreze complet camera. În următoarele zile, Haziran și Poyraz lucrează împreună pentru a pregăti camera.

Haziran se aliază cu Idil pentru a-i împiedica pe părinții lor să se căsătorească dar apoi Zeynep o convinge că îl iubește pe Latfi.
Biricik reușește să îi împace pe Poyraz și pe Alper.
Pe parcursul episodului, Haziran încearcă să îl convingă pe Poyraz să o ierte și să îi mai dea o șansă.

Când Poyraz află că bunica lui a încercat să o scoată afară din casă pe Haziran, își dă seama că nu își dorește ca ea să plece. Îi spune lui Alper că se gândește să o ierte și Alper îl sfătuiește să vorbească cu ea înainte de a se hotărî să plece.

Poyraz îi cumpără un colier lui Haziran și vrea să vorbească cu ea la petrecerea de nuntă dar bunica lui îi spune că iubitul ei vine după ea să o ducă înapoi la Istanbul.
În acel moment sosește Batu și o îmbrățișează pe Haziran.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.