Povestea de pe insulă episoadele 31,32,33 (rezumat)

649

Batu îl minte pe Poyraz că în trecut Haziran a fost iubita lui și îi povestește tot felul de lucruri neadevărate despre ea încercând să îl enerveze. Poyraz se enervează și îl lovește. Batu cade la pământ și se preface că a leșinat. Poyraz îl duce la spital iar a doua zi după ce este externat, Poyraz află de la medic că Batu s-a prefăcut. Când Poyraz îi spune să plece din hotelul lui, Haziran
nu înțelege de ce se comportă așa cu Batu și încearcă să îi găsească o cameră la un alt hotel dar toate camerele sunt ocupate. Haziran nu îl poate lăsa pe stradă și vrea să îl găzduiască acasă la ea însă Poyraz îl duce acasă la el și îi cere ca a doua zi să plece de pe insulă.
Zeynep se ceartă cu Latif și rămâne acasă la Selma câteva zile. În acest timp cele două surori se împacă.

Selma îi povestește surorii sale că Fatih a invitat-o la cină iar Zeynep o sfătuiește să se căsătorească cu el fiindcă este un om bun.
Nehir se ceartă cu mama ei și îi spune că niciodată nu va fi de acord să se căsătorească cu Fatih sau cu altcineva.

Biricik află că Alper și Melisa s-au sărutat și că el avea sentimente pentru ea încă din anii de liceu.

Când Poyraz se oferă să o ducă pe Idil la un medic din Istanbul, Idil intră în panică. Ea
îi spune bunicii lui Poyraz că a făcut o greșeală mințind-ul că are o boală incurabilă și că acum regretă. Bunica lui Poyraz o lovește peste față și o amenință că îi va spune totul lui Poyraz.

Poyraz îi pregătește o surpriză lui Haziran de ziua ei de naștere. Batu și Idil se sfătuiesc împreună să facă tot posibilul pentru a-i despărți pe cei doi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.