Povestea de pe insulă episoadele 34,35,36 (rezumat) Poyraz și Haziran se prefac că s-au despărțit

509

Veștile despre Poyraz și Haziran că sunt împreună circulă repede pe insulă.
Atât Zeynep cât bunica lui Poyraz nu sunt de acord cu această relație și își promit să facă totul pentru a-i despărți.

După ce Biricik a aflat că Alper și Melisa s-au sărutat se preface că nu știe nimic dar plănuiește să îi facă să își mărturisească dragostea.

Latif și Batu lucrează la un proiect împreună. Latif îl invită să locuiască acasă la el cât timp va fi nevoie. La început Idil se opune ca Batu să locuiască în casa lor dar Batu reușește să îi câștige încrederea iar ea îi spune secretul ei, bineînțeles că după aceea el o șantajează și reușește să afle de la ea secretul lui Poyraz.
Folosind acest secret, Batu încearcă să o convingă pe Haziran să îl părăsească pe Poyraz.

Bunica Aliye îi cere lui Idil să înceteze să îl mai mintă pe Poyraz că este bolnavă și să găsească altă modalitate de a-l câștiga și de a-l scăpa din mâinile lui Haziran.
Pe de altă parte, Aliye îi reproșează lui Haziran că de când a venit pe insulă i-a adus numai necazuri lui Poyraz și o asigură că niciodată nu va permite ca ea să fie împreună cu nepotul ei.

Idil îi mărturisește lui Poyraz de față cu Haziran că îl iubește încă din anii de liceu și în tot acest timp a încercat să îi atragă atenția și încearcă să o facă pe Haziran să renunțe la el mințind că suferă de o boală incurabilă.
După ce discută cu medicul lui Idil, Poyraz își dă seama că ea nu este bolnavă.
Poyraz și Haziran se sfătuiesc să se prefacă că s-au despărțit și să le dea o lecție tuturor celor ce au fost împotriva relației lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.