Povestea de pe insulă episoadele 37,38,39 (rezumat)

493

Poyraz si Haziran se prefac că se ceartă în așa fel încât cei din jur cred că s-au despărțit.
Batu, însă, nu are încredere în ei și împreună cu Idil încearcă să îi urmărească îndeaproape .

Biricik suferă foarte mult pentru ceea ce i-a făcut Alper. El încearcă să vorbească cu ea și să își ceară iertare dar ea nici nu vrea să audă nimic.
Pe de altă parte, Melisa suferă și ea dar nu lasă să i se vadă adevăratele sentimente pentru Alper.
Fatih încearcă să o câștige pe Nehir în speranța că ea va accepta să se căsătorească cu Selma însă Nehir îi spune că nu este de acord cu această căsătorie fiindcă nu vrea ca mama ei să sufere din nou.
După mai multe încercări de a o convinge pe Zeynep să se întoarcă acasă, Latif decide să își schimbe tactica și se preface indiferent față de ea, ceea ce îi atrage atenția lui Zeynep.

Batu si Idil incep să se placă unul pe altul fără să își dea seama.
Poyraz îi intinde o capcană lui Batu și reușește să afle de la el că Zeynep l-a adus pe insulă pentru a o despărți pe Haziran de el și să o ducă la Istanbul.
În același timp, Haziran se preface față de Idil că îi pare foarte rău pentru ea că este bolnavă și o convinge să meargă împreună la spital pentru a face niște teste. Acolo Haziran îi spune că știe că nu este bolnavă. Pentru a o răni, Idil îi spune că bunica lui Poyraz știa despre asta și a fost de acord doar pentru a-l despărți pe Poyraz de ea.
Haziran se confruntă cu Aliye și îi spune că nu va renunța la Poyraz.
Poyraz se întâlnește cu Zeynep și îi reproșează ce a făcut și îi spune că nu va renunța la Haziran.
Următoarea zi, Poyraz le trimite câte un mesaj tuturor celor dragi și îi invită la hotel la o anumită oră. Cu toții se prezintă la întâlnire fără să știe că au fost invitați să asiste la ceremonia de căsătorie dintre Poyraz și Haziran.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.