Povestea de pe insulă Episoadele 40,41,42 (rezumat) Poyraz și Haziran se despart

521

La ceremonie, Zeynep și Aliye se opun ca Poyraz și Haziran să se căsătorească. Amândouă leșină și sunt duse la spital dar își revin repede și se întorc acasă.
Haziran și Poyraz sunt hotărâți să lupte pentru a putea rămâne împreună. Poyraz își propune să o câștige pe Zeynep de partea lui iar Haziran decide să facă tot posibilul ca bunica Aliye să o iubească.
Chiar dacă Haziran se străduiește să îi facă pe plac lui Aliye, ea îi spune că nu este potrivită pentru Poyraz și îi cere să plece de pe insulă și să îl lase în pace.

Pe de altă parte, Poyraz încearcă și el din răsputeri să îi facă pe plac lui Zeynep, dar ea îi spune că apreciază efortul lui dar nu este demn de Haziran fiindcă niciodată nu îi va putea oferi viața cu care ea era obișnuită în Istanbul și îl roagă să se despartă de ea.

Idil îi cere ajutorul lui Poyraz și îl salvează pe Batu dintr-o mare încurcătură.
A doua zi, Batu plănuiește să îi dezvăluie lui Idil adevăratele lui sentimentele față de ea și îi pregătește o surpriză, însă Idil îl oprește spunând-ui cât de mult suferă din cauza lui Poyraz și crede că toată viața îl va iubi doar pe el. Cuvintele ei îl dor foarte mult pe Batu.

Nehir merge la Fatih și îi dă permisiunea de a o invita la cină pe Selma, însă îl avertizează că dacă o va supăra vreodată va avea de-a face cu ea.
Vrând să se răzbune, Biricik cumpără cafeneaua în care lucrează Melisa.
Melisa este nevoită să își caute un loc de muncă și este angajată la magazinul lui Fatih.
Alper își cere scuze de la Biricik pentru că a făcut-o să sufere dar îi spune că abia acum își dă seama că întotdeauna a iubit-o pe Melisa.
La sfârșitul episodului, Poyraz și Haziran se sărută plângând pentru ultima dată și decid să se despartă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.