Povestea de pe insulă Episoadele 43,44,45 (rezumat)

587

Poyraz este anunțat că datoriile lui de la bancă au fost plătite în urmă cu două zile. Când o întreabă pe bunica lui de unde a avut atâția bani să îi plătească datoria, ea îi spune că i-a cerut mamei lui să îl ajute, în felul acesta nu va mai fi nevoit să lucreze cu Haziran. Poyraz îi reproșează de ce a făcut asta și îi promite că în câteva zile îi va returna mamei sale toți acei bani.
Îi mai spune că oricum s-a despărțit de Haziran din cauza ei și că va pleca să locuiască în altă parte.
A doua zi dimineața, Poyraz pune în vânzare fabrica de măsline.

Batu este îndrăgostit de Idil și din cauza că ea îl respinge, el începe să îl urască tot mai mult pe Poyraz.
Biricik îi spune lui Alper că l-a iertat și îi dă cafeneaua înapoi lui Melisa.

Nehir ii dă mamei sale vestea că a fost acceptată să studieze la o Universitate din Anglia și din acest motiv ar vrea ca ea să se căsătorească cu Fatih pentru a nu rămâne singură.
Batu îi spune lui Idil că o iubește și că a cumpărat o parte din acțiunile hotelului și a devenit partenerul de afaceri al lui Poyraz și al lui Haziran.

Haziran este sunată la telefon de cineva pe nume Sedef de la o agenție care îi oferă un loc de muncă în Tokyo. Ea îi spune că se mai gândește și în câteva zile îi va da răspuns dacă acceptă acel post.
Mai târziu, Haziran află că Poyraz a rugat-o pe Sedef să o anunțe de postul din Tokyo.
Haziran este foarte supărată. Gorkem o duce pe ea si pe Melisa pe plajă și toți trei beau și se îmbată.
Înainte de asta, Poyraz s- a certat cu bunica lui și s-a mutat într-o cameră de la hotel.
Din cauza lui Zeynep, Haziran a rămas și ea fără casă și și-a dus valiza cu lucrurile ei în aceeași cameră unde înainte cu puțin timp Poyraz își dusese și el o valiză.
Poyraz merge primul în cameră și adoarme imediat.
Mai târziu merge și Haziran și din cauza că băuse cam mult nu îl vede pe Poyraz.
Fără să știe unul de altul, dimineața se trezesc dormind în același pat.
Haziran se preface că nu știe că el a rugat-o pe Sedef să îi dea postul din Tokyo. Ea îl roagă să o conducă la cumpărături pentru plecarea la Tokyo dar în tot acest timp speră că îi va cere să nu plece. Poyraz însă se preface că nu îi pasă că pleacă și o invită să ia pentru ultima dată cina împreună în acea seară.
A doua zi dimineața, ea trebuia să plece la Istanbul dar spre surprinderea lui Poyraz, Haziran se întoarce la hotel și îi spune că este foarte dezamăgită fiindcă a vrut să o trimită departe și îl asigură că de aici înainte se va schimba și pentru ea, el va fi doar un străin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.