Povestea de pe insulă Episoadele 55-57 (rezumat)

940

După ce pleacă de pe insulă, Haziran merge la Izmir pentru a-și căuta un loc de muncă. Printr-o întâmplare îl cunoaște pe Kutai, proprietarul mai multor hoteluri și este angajată imediat la unul dintre hotelurile sale.
Hotelul lui Poyraz este ales ca cel mai ecologic hotel din regiune iar pentru a ridica premiul, proprietarii sunt invitați la Izmir unde urma să aibă loc ceremonia de premiere.
Poyraz merge la Izmir în speranța că Haziran va merge la ceremonie și se vor întâlni.
Deși se află în același hotel amândoi, nu se întâlnesc până la evenimentul de premiere. Când Poyraz este invitat pentru a primi premiul, el ține un discurs și îi oferă premiul lui Haziran spunând că ea îl merită mai mult.
După ceremonie, Haziran se comportă distant față de el.

Alper și Melisa merg la lzmir și încearcă să îi impace pe Poyraz și pe Haziran dar fără nici un rezultat.

Selma trebuie să găsească bani pentru ca Nehir să poată studia în străinătate iar singura ei șansă este să își vândă casa. Fatih află și îi oferă el suma de care are nevoie.
Batu o lasă pe Idil să creadă că el l-a lovit cu mașina pe Poyraz. Idil îl denunță iar Batu este reținut de poliție. Următoarea zi Batu este eliberat fiindcă se dovedește că nu el a fost vinovatul. Idil regretă ce a făcut și își cere iertare de la el. Chiar dacă o iubește, Batu face tot posibilul pentru a o ține la distanță fiindcă știe că lângă el, ea nu va fi în siguranță.

Poyraz îi spune lui Haziran că a venit în Izmir pentru a o convinge să se întoarcă cu el pe insulă.
Din cauza lui Kutai, Poyraz și Haziran se ceartă.
Haziran nu știa că noul ei șef lucra cu Doygun și că plănuia să le ia hotelul și încet, încet să pună stăpânire pe insulă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.