Povestea de pe insulă episoadele 58-60 (rezumat) Alper și Melisa se logodesc

892

Din cauza lui Kutai, Haziran și Poyraz se ceartă dar ei nu știu că el avea un plan ascuns, care din păcate funcționează după cum vrea el.
Haziran merge cu Melisa pentru câteva zile acasă la părinții ei.
Poyraz își dorește doar ca Haziran să fie fericită și face tot posibilul ca ea să își recapete serviciul. Ajunge până acolo încât își cere scuze de la Kutai și îl roagă să o primească pe Haziran la serviciu. Kutai este de acord dar cu o condiție.

Ajutat de Alper, Poyraz închiriază o casă pentru Haziran și plătește o parte din cheltuieli fără ca ea să știe.

Între timp, mama lui Poyraz este urmărită de Sinan, fostul ei soț de care ea fugise atâția ani. El o amenință că dacă nu îi va da o sumă de bani Poyraz va avea de suferit. Deoarece tipul este un om periculos, Latif și Zeynep o găzduiesc pe ea și pe Aliye în casa lor până când va fi prins. Până la urmă se află că el a fost persoana care l-a lovit cu mașina pe Poyraz.

Mama lui Poyraz îi roagă pe toți cunoscuții să nu îi informeze pe Haziran și pe Poyraz de cele întâmplate.
Alper și Melisa fac tot posibilul să îi țină ocupați.


Alper și Melisa se logodesc. Poyraz și Haziran sunt invitați la petrecerea de logodnă.
Lila, fata lui Kutai o roagă pe Haziran să o ducă în oraș, așa că Haziran o duce și pe ea la petrecere. La un moment dat Lila dispare iar Haziran și Poyraz o găsesc în parcul de distracții. Rămân cu toții și petrec împreună momente distractive.
Idil vrea să îl facă gelos pe Batu și merge cu Beyazid la restaurantul hotelului. Batu suferă foarte mult când îi vede împreună dar se preface că nu îi pasă și apelează la o tipă căruia i-a oferit bani pentru a se da drept prietena lui. Mai târziu apare prietenul fetei și începe o bătaie între el și Batu. Idil profită de ocazie și o lovește și ea pe tipă dar până la urmă fata îi spune lui Idil că nu este nimic între ea și Batu și că el i-a dat bani pentru a face acel joc.
A doua zi, când Poyraz s-a întors pe insulă a fost surprins să își vadă hotelul în flăcări.
Tatăl lui Poyraz dăduse foc hotelului. Mai târziu aflăm că el lucra pentru Kutai.
Haziran află de la Gorkem că sunt probleme la hotel și merge în grabă pe insulă.
Sinan o răpește pe Haziran apoi îl sună pe Poyraz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.