Povestea de pe insulă episoadele 67-69 (rezumat) Sora și nepotul lui Sadik vin pe insulă

720

Hanife, o femeie rămasă fără adăpost din cauza că își vânduse casa lui Doygun, merge la hotel și îi cere ajutor lui Poyraz. El îi oferă un loc de muncă și o protejează atât pe ea cât pe fiica ei, Deniz, de soțul ei care este un tip agresiv.

După plecarea lui Idil, Latif lucrează de acasă pentru a avea grijă de soția lui bolnavă.

Pentru o ajuta pe Nehir să studieze în străinătate, Fatih își găsește un al doilea loc de muncă și lucrează până seara târziu. Când Nehir află despre asta, face o rezervare la hotel pentru el și pentru Selma, acesta fiind cadou pentru luna lor de miere.

Susan, sora lui Sadik, de curând despărțită de soțul ei, vine pe insulă împreună cu fiul ei, Okan. Ea îi pretinde lui Sadik să îi găzduiască dar fiind o fire foarte dificilă, Sadik o minte că locuința lui este în renovare și îi cazează la hotel.
Din cauza că părinții lui Alper și-au prelungit vizita după nunta lor, Alper și Melisa sunt nevoiți să locuiască la hotel.
Din neatenție, în acea noapte Burak încurcă cheile de la camere. Sora lui Sadik intră în camera lui Gorkem și se întinde lângă el în pat. Gorkem se trezește și crezând că are un coșmar începe să țipe.
Pe de altă parte, Fatih merge în camera Melisei. Când Melisa merge în altă cameră, acolo era Okan. Imediat apare Alper și îi găsește împreună.
Între prieteni începe un mare scandal iar Poyraz și Haziran încearcă să îi împace.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.