Povestea de pe insulă Episoadele 4,5,6 (rezumat)

897

După ce îl sărută pe Poyraz, Haziran nu știe ce explicație să îi dea și încearcă să îl evite. A doua zi când se întâlnesc ea îi spune că nu a fost nimic serios și ar fi bine să uite ce s-a întâmplat între ei, însă rămâne surprinsă când el îi spune că a uitat deja.
Nehir salvează situația spunând-ui lui Poyraz că ea și Haziran au jucat un joc iar Haziran trebuia să îl sărute pe primul venit care apărea în momentul acela.
Vestea se răspândește repede pe insulă și toată lumea află că Poyraz și Haziran s-au sărutat pe plajă, ba chiar sunt felicitați pentru relația lor când sunt văzuți împreună. Poyraz le explică tuturor că sunt doar colegi de muncă și nimic mai mult.

Poyraz și Haziran încep să renoveze hotelul și trebuie să se grăbească fiindcă vor avea primul client într-o săptămână, pe Eylul, prietena lui Haziran care vrea să își sărbătorească logodna pe insulă.
Haziran îl aduce pe Gorkem pentru a se ocupa de designul interior.
Mama lui Haziran nu trebuie să afle că ea este pe insulă și mai ales că s-a întâlnit cu mătușa ei cu care ea este certată de mulți ani, așa că amândoi o mint că sunt plecați în vacanță
în Grecia.

Idil încearcă să îl țină pe Poyraz la distanță de Haziran și îi propune să renunțe la hotel și să ia de la tatăl ei împrumutul de care are nevoie pentru a deschide fabrica. Poyraz îi spune că el nu are nevoie de banii nimănui și nu va renunța la hotel, ceea ce o face pe Haziran fericită.
Seara, Haziran își dă seama că nu avea nimic de mâncare în frigider și vrea să comande de la restaurant însă nici un restaurant nu era deschis la ora aceea. Ea merge în grădina lui Poyraz pentru a găsi ceva legume însă el o vede și când ea îi explică situația el pregătește ceva de mîncare pentru ea.
Pe parcursul episodului Haziran și Poyraz se ceartă mereu dar de fapt există o atracție foarte mare între ei.

Doygun, șeful lui Haziran o sună și îi cere să meargă pe insulă să verifice ce se întâmplă acolo fiindcă a aflat că sunt ceva probleme cu terenul pe care vor să îl cumpere dar ea îl minte că este plecată în vacanță, așa că în locul ei îl trimite pe Hakan.
Când ajunge pe insulă, Hakan se întâlnește cu Poyraz și află de la el că renovează vechiul hotel împreună cu noul său partener de afaceri. Hakan îl întreabă cine este acest partener dar el îi spune că este o persoană din Istanbul și cu siguranță nu o cunoaște.
Hakan și Poyraz au copilărit împreună și erau foarte buni prieteni însă cu timpul Hakan a devenit invidios pe el fiindcă toată lumea de pe insulă îl iubea. De aceea Hakan își dorește ca el să își piardă terenul pe care este construită casa bunicii lui fiindcă știe cât de mult iubește acel loc.

La sfârșitul episodului Hakan își dă seama că partenerul lui Poyraz este Haziran.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.