Prețul fericirii episodul 84, rezumat

6,837

Cu o zi înaintea nunții, Halit a obținut fotografiile cu Yildiz și Kerim din seiful lui Şahika, cu ajutorul lui Sitki și al servitoarei.
Caner l-a văzut pe Sitki plecând de la Şahika iar Ender și-a dat seama că Halit pune ceva la cale. Imediat a mers la el și i-a zis că ea a bănuit de mult că este ceva între Yildiz și Kerim dar nu i-a spus până acum fiindcă nu a fost sigură apoi i-a dat și ea fotografiile făcute de Caner când cei doi s-au întâlnit. Halit i-a povestit de încercarea lui Şahika de a-l constrânge ca să se căsătorească cu ea. El plănuia să le părăsească pe Yildiz și pe Şahika în ziua nunții dar Ender i-a propus o răzbunare mai mare și astfel s-au înțeles să se căsătorească amândoi.

În ziua nunții, după ce Halit anunță că el este căsătorit cu Ender, o scoate afară pe Yildiz iar lui Kerim îi spune că este concediat. Yildiz refuză să îi lase copilul iar Halit nu are de ales și îi permite să plece cu el dar îi cere avocatului să obțină cât mai repede un ordin judecătoresc pentru ca Halit Can să rămână la el până la proces.
Fiindcă Halit le-a închis conturile iar Emir s-a mutat la Caner, Yildiz și Asuman se duc la o prietenă, care locuiește într-un cartier sărac.
Kaya e foarte supărat pe Şahika dar ea îl manipulează din nou făcând pe victima.
Yildiz se teme că Halit îi va lua custodia și îi cere ajutorul lui Kaya. El o invită să stea la el dar ea refuză fiindcă nu vrea să locuiască în aceeași casă cu Şahika.

Următoarea zi, Halit îl ia pe copil. Yıldız e distrusă iar Asuman o încurajează să nu își piardă timpul plângând, ci să se lupte ca să își ia fiul.
Kerim o sună pe Yildiz și se întâlnesc. Se oferă să meargă la proces ca martor și îi promite că o va ajuta să primească custodia și o casă.

Între timp, acasă la familia Argun, Ender impune vechile ei reguli. Halit și Erim sunt mulțumiți însă lui Zehra îi pare rău pentru Yildiz și nu îi plac aranjamentele lui Ender.
Kerim nu are de gând să își accepte înfrângerea și profită de faptul că Halit nu îl concediază pe Mert. Întâi îi cere lui Şahika să nu permită să fie concediat nici el. Şahika încearcă, nu pentru el ci pentru demnitatea și ambițiile ei și ca să îl enerveze pe Halit însă nu reușește fiindcă Halit are mai multe acțiuni și dreptul de decizie. Atunci Kerim și Mert pun la cale să aducă în firmă câteva persoane care să îi ajute.

Yigit se întoarce din America și e șocat să afle că Ender s-a căsătorit cu Halit. Se supără pe ea și pe Erim pentru că nu i-au spus iar Şahika profită de situație și îi propune să se alieze din nou și să lucreze împreună ca să îi enerveze pe Ender și pe Halit.


Kaya se îngrijorează când vede ce dovezi are Halit împotriva lui Yildiz. Când îi arată lui Yildiz fotografiile cu ea și Kerim, Yildiz își dă seama că Ender a trădat-o și l-a ajutat pe Halit. Se duce la vilă și se ceartă cu ea iar Halit cheamă poliția și este arestată. Kaya o eliberează.
Când Şahika află că Yildiz a mers la vilă, se gândește că fiind atât de furioasă va fi ușor de manipulat și merge la ea si îi propune să o ajute. Yildiz acceptă orice ajutor pentru a nu pierde custodia și face o înțelegere cu cea mai mare dușmană a ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.