Prețul fericirii episodul 101 (Rezumat)

0 8,447

În episodul anterior, Ender i-a propus lui Hasan Ali să îl ajute să scape de Şahika iar el a lăsat-o să creadă că acceptă dar în episodul acesta îi spune că nu are nevoie de ajutorul ei deoarece nu are încredere în ea.
Ender îi dă de înțeles că Mahmut l-a trădat. Mai târziu, Hasan Ali și Sedai află că este adevărat.

Emir merge să îi spună lui Yildiz că soțul ei o înșeală cu Cansu dar când ajunge acolo se răzgândește.
Mai târziu, el și Caner vorbesc cu Cagatay iar el le povestește de noaptea petrecută cu ea despre care nu își amintește nimic fiindcă era băut. Obișnuiți cu intrigile, Emir și Caner își dau seama imediat că Cansu l-a mințit.

Cagatay și-a mutat sediul companiei în firma lui Hasan Ali. Când Yildiz îl vizitează, Ender îi invită pe amândoi și pe Feride la cină acasă la ea. Yildiz îl sună pe Hasan Ali să îi ceară permisiunea, crezând că Ender și Şahika nu mai sunt dușmanele lui, odată ce cu una s-a căsătorit iar pe cealaltă a primit-o înapoi în companie.
Când află de această cină, Şahika vrea să meargă acolo cu Hasan Ali. El cedează la insistențele ei iar când ajung acolo, ea spune tuturor că vor să aibă un copil.
Hasan Ali și Şahika sunt ca șoarecele și pisica. Ea îl tachinează mereu, “flirtează” cu el, îi croșetează o vestă (de fapt servitoarea o croșetează) și îi cântă melodii din orașul lui.

Asuman și Feride se înțeleg în sfârșit asupra unui lucru. Amândouă nu o plac pe Cansu și se tem că va distruge căsnicia lui Cagatay și Yildiz.

După ce a aflat că Mahmut îl trădează, Hasan Ali pune la cale un plan pentru a-l face să mărturisească singur. Îi spune că singura soluție pentru a scăpa de Şahika este să o ucidă și că doar în el are încredere pentru a-l ajuta. Hasan Ali știe că Mahmut nu ar putea să ucidă pe cineva și se așteaptă să refuze însă Mahmut decide să facă ce i-a cerut, ca să scape și el de amenințările lui Şahika.
Seara, când Şahika este singură acasă, Mahmut merge și o atacă. Când realizează că Mahmut va face ce i-a cerut, Hasan Ali pornește în grabă spre casă, să îl oprească.

Cagatay împreună cu Emir și Caner pun la cale un plan pentru a afla dacă Cansu a mințit. Ca parte a planului, Cagatay se ceartă cu Yildiz apoi pleacă la hotel. Emir îi spune lui Cansu că cei doi s-au certat grav iar ea merge la Cagatay pe care îl găsește băut la restaurantul hotelului și îl duce în camera lui. La fel ca prima dată, se dezbracă și se pune în pat lângă el dar de data aceasta, Cagatay se prefăcea că este beat și că a adormit. Pe când Cagatay se bucură că a descoperit că l-a mințit în tot acest timp că au petrecut o noapte împreună, Yildiz bate la ușa camerei de hotel și îi găsește împreună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.