Prețul fericirii episodul 106 (rezumat) Kaya se întoarce

4,766

Șahika este șocată când aude că Hasan Ali se va căsători cu Ender.
De fapt, lui Hasan Ali i-a venit ideea să spună minciuna aceasta pe loc. După aceea, el o roagă pe Ender să se prefacă că sunt un cuplu până divorțează de Șahika.
Ender acceptă dar pe de altă parte o lasă pe Șahika să creadă că îi va oferi dovezi că Hasan Ali o înșeală cu ea, ca să primească jumătate din averea lui la divorț.

La sfârşitul episodului, la procesul de divorţ, ea apare ca martor al lui Şahika dar spune că nu are nicio relaţie cu Hasan Ali și că Șahika i-a cerut să mintă.
Șahika promite că se va răzbuna pe Ender după ce iese cu mâna goală din căsnicia cu Hasan Ali.
Ender vrea să se căsătorească cu Hasan Ali pentru averea lui și îi spune lucrul acesta lui Șahika, ca să îi facă în ciudă.
Șahika face o mișcare la care Ender nu se aștepta și îl cheamă pe Kaya.

Asuman merge la prânz cu noile ei prietene din înalta societate și ca să le impresioneze, poartă colierul scump pe care Yildiz l-a primit de la soacra ei și care este moștenire de familie. Ele se amuză pe seama ei pentru că poartă un colier atât de valoros acolo dar nu îi spun nimic.

Asuman pierde colierul dar observă abia când se întoarce acasă.
Fiul bijutierului care l-a făcut îl găsește în restaurant și îl recunoaște și o anunță pe Feride.
Feride este foarte supărată din cauza iresponsabilității lor și pregătește un plan pentru a le da o lecție lui Yildiz și lui Asuman, în timp ce ele se dau peste cap să îl recupereze fără să afle ea că l-au pierdut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.