Prețul fericirii episodul 108 (rezumat) Yildiz este însărcinată

5,251

Cagatay se supără foarte tare pe Yildiz pentru că îl minte mereu și vrea să plece la hotel. Yildiz își joacă ultimul atu pentru a nu-l pierde și minte că este însărcinată. Atât soțul ei cât și socrii sunt tare fericiți.
Apoi Yildiz merge la doctor pentru un control fiindcă vrea să rămână însărcinată cât mai repede înainte de a se afla că a mințit dar i se spune că chiar este însărcinată și se bucură și ea foarte tare.

Kaya o invită pe Ender acasă la el să discute și îi spune că nu vrea să fie tensiuni între ei la companie. Ender îi spune că nu a distrus căsnicia lui Șahika și că nu are nici o legătură cu Hasan Ali dar îi vorbește și despre sentimentele ei și îi spune că a rănit-o mult când a părăsit-o. Kaya îi face unele reproșuri dar încheie seara cu un sărut.
A doua zi când se întâlnesc din nou, Ender se așteaptă ca el să îi spună că regretă sărutul însă el o surprinde când îi spune că vrea să se împace.
Desigur, Şahika îi cere lui Kaya să se folosească de sentimentele lui Ender și să o răzbune pentru ceea ce i-a făcut. Deși Kaya spune că el nu joacă astfel de jocuri, Ender simte că nu este sincer și crede că vrea să o părăsească din nou.

Cansu intră în casa lui Hasan Ali și ia arma lui. Ea află de la Sedai că Yildiz este însărcinată și merge la petrecerea familiei și trage focuri de armă asupra invitaților. Sedai cheamă salvarea și spune că o persoană este rănită și una a murit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.