Prețul fericirii episodul 115 (rezumat)

4,922

În episodul anterior, Yildiz a aflat că soțul ei, cu care s-a căsătorit din dragoste, o înșală cu vecina lor Kumru.
Supărată și furioasă, merge să bată la ușă dar apoi renunță și merge direct la un avocat hotărâtă să divorțeze dar cel mai mult vrea ca trădarea lor să nu rămână nepedepsită.
Avocata îi spune să se prefacă că nu știe nimic până când vor avea dovezi.

Yildiz reușește să nu spună nimănui nimic dar le aruncă vorbe cu subînțeles celor doi, îi sparge nasul lui Cagatay plesnindu-l “din greșeală” când doarme și sparge o vază valoroasă pentru Kumru.
Toți observă că ceva nu este în regulă din comportamentul ei iar Dogan bănuiește că a aflat de infidelitatea soțului ei și că își planifică răzbunarea.
Asuman este îngrijorată și le cere lui Caner și lui Emir să vorbească cu Yıldız și să afle ce o supără.

Kumru este imaginea unui brand de cosmetice și are lansarea unei creme de față.
Yildiz se interesează despre acest eveniment și găsește locul unde se află mostrele care urmează să fie distribuite la lansare.
Caner și Emir merg acolo noaptea și adaugă detergenți în mostre. A doua zi, la eveniment, toți cei care primesc și încearcă crema, fac o iritație pe față.

În ultimele două episoade, Ender a primit un pont că Hasan Ali trăiește și că este la un azil de bătrâni și împreună cu Caner a pornit pe urmele lui. Când ajung la azil, Sedai îi întâmpină cu un bilet de la Cagatay pentru Ender în care i-a scris că s-a gândit să îi dea ceva de făcut ca să nu se mai preocupe de viața lui privată când se plictisește.

Mătușa lui Omer a reușit să îl despartă pe tatăl lui de asistentă. Ender este dezamăgită că a pierdut banii pe care i-ar fi dat Omer dacă îi despărțea ea.

Kumru merge la restaurantul lui Omer cu prietenele ei și face o scenă spunând cu aroganță că nu îi place mâncarea. Omer se enervează și îi răspunde pe măsură dar pe viitor se va îndrăgosti de ea.

Dogan se asociază cu Cagatay ca să îl lovească în domeniul afacerilor.
El o asigură pe Ender că va fi de partea ei dacă va avea vreun conflict cu Cagatay.
Ei doi devin iubiți. Ender este tare fericită și începe să se îndrăgostească de el însă Dogan doar o folosește.
După o întâlnire romantică seara, Ender îi face o vizită surpriză dimineața dar este întâmpinată de o femeie care spune că este soția lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.