Prețul fericirii episodul 122 (rezumat) Feyza îi spune lui Cagatay că Atlas este fiul lui

7,718

Yildiz este surprinsă când Cagatay o acuză de infidelitate și spune că vrea să divorțeze și că solicită custodia comună.
Ea crede că Cagatay face asta pentru răzbunare sau pentru că nu vrea să îi cedeze jumătate din averea lui.

Kumru publică imediat că nu au divorțat deoarece s-a dezvăluit că Yildiz îl înșală pe Cagatay cu un om de afaceri bogat.
Ender se întreabă dacă este adevărat și dacă Dogan este acel bărbat.

Dogan își dă seama că Kumru a provocat inundația cu scopul de a-l trimite pe el la hotel.
Când se interesează cine a fost în hotel în acea zi, află că Yildiz s-a întâlnit acolo cu bancherul și înțelege planul lui Kumru.

Dogan are un plan pentru a o îndepărta pe Kumru de Cagatay. El aranjează ca Yildiz să primească împrumutul ca să își achite cota la majorarea de capital și să continue să lucreze în companie.

Cagatay nu găsește bani pentru majorarea de capital iar Dogan îl înlătură din consiliul de administrație și nu îi permite să mai intre în firmă. Cagatay este șocat când Yildiz votează pentru înlăturarea lui împreună cu Dogan și cu Ender.
Totuși lui Yildiz îi pare rău pentru el și îl sună dar el este tare dezamăgit de ea.
Dogan îi spune lui Yildiz că îl va aduce înapoi pe Cagatay, dacă ea își dorește asta. Yildiz este surprinsă de acest gest dar precaută.

Kumru îi propune lui Ender o alianță și îi cere să se asigure că Cagatay divorțează și să îi aducă informații despre fiecare mișcare a lui Yildiz.
Ender acceptă și se mută temporar la Yildiz sub pretextul că își renovează casa. Cu fiecare ocazie îi amintește că Cagatay a înșelat-o și o sfătuiește să divorțeze.

Feyza îi spune în sfârșit lui Cagatay că Atlas este fiul lui și că ea încă îl iubește și speră că vor fi o familie, după ce el divorțează.

Kumru îi cere lui Arzu să îi facă pe Dogan și pe Yildiz să se întâlnească, ca să creeze impresia că sunt împreună.
Arzu aranjează ca ei să rămână singuri la birou până seara târziu apoi paznicul îl anunță pe Cagatay.

A doua zi, Yildiz și Cagatay se întâlnesc împreună cu avocații lor să negocieze. Yildiz l-a rugat pe Dogan să meargă acolo și să îi spună lui Cagatay că nu este nimic între ei. Dogan face exact contrariul și îi spune lui Cagatay că după ce divorțează, se va căsători el cu Yildiz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.