Pretul fericirii – episodul 45 (rezumat)

6,834

Yildiz a amenințat-o pe Zehra că îi va spune lui Halit despre relația ei cu Caner dacă nu îi convinge pe Erim și pe Lila să se întoarcă acasă. Zehra nu are de ales și face ce i-a cerut Yildiz. După ce se întorc toți acasă, Halit începe să se răzgândească în privința divorțului.
Lucrul acesta o încurcă pe Ender care spera că o să se împace cu Halit și va obține conducerea companiei.

Sora lui Kaya, Şahika, s-a întors în oraș. Ea și Ender sunt dușmane vechi.
Șahika îl vizitează pe Kaya la serviciu chiar în clipa când el primise de la Tyulin informațiile pe care le-a căutat despre Yigit. Kaya e surprins să afle că Yigit s-a născut și a crescut în același cartier unde au copilărit ei și îi povestește lui Şahika puțin despre el. Când iese din biroul lui, Șahika observă că Ender îi vorbește aspru lui Yigit și că el e furios pe ea. După aceea îl aude vorbind la telefon cu o mătușă despre Ender. Câteva minute mai târziu, când Yigit intră în biroul lui Kaya, Şahika ia intenționat de pe căruciorul lui un dosar pe care trebuia să i-l dea lui Ender (Yiğit lucrează acolo ca curier). Mai târziu, Ender îl ceartă pe Yigit fiindcă a rătăcit dosarul respectiv și îi spune lui Kaya să îl concedieze dar el refuză. În plus, Kaya vrea să îl ajute pe Yigit și îi face rost de o bursă de studiu la o universitate.

Seara, Yigit lucrează ca valet la un club. Acolo întâlnește o tânără pe nume Yağmur și se pare că se plac dar ea venise însoțită de prietenul ei, un tip necioplit care o înșală. A doua zi dimineața Yigit se înscrie la Universitate și acolo se întâlnește din nou cu Yağmur.

Halit merge la un eveniment de afaceri dar nu o ia pe Yildiz cu el fiindcă vrea să evite discuțiile legate de faptul că tatăl ei l-a împușcat pe Erim. Yildiz se încăpățânează și merge la eveniment cu Alihan şi Zeynep dar nu le spune că Halit nu vrea ca ea să fie acolo. Halit îi spune lui Alihan să nu mai facă așa ceva fără știrea lui. Alihan se enervează când își dă seama că Yildiz i-a mințit și se ceartă cu Zeynep fiindcă îi ia apărarea. A doua zi se împacă și își promit că nu se vor mai certa pentru nimeni.

Ender o angajează pe noua secretară a lui Halit ca s-o ajute să îl despartă de Yildiz.

Șahika se întâlnește cu Yigit la o cafenea și îi spune că știe că are o problemă cu Ender şi vrea să îl ajute. La început Yigit nu recunoaște dar la insistențele ei îi spune că Ender e mama lui. Şahika îi spune că și ea a venit cu un plan mare și dacă va fi aliatul ei, în curând vor obține tot ce a văzut în firma aceea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.