Prețul fericirii episodul 95, rezumat

0 6,753

Hasan Ali concediază tot personalul de acasă ca precauție, după ce Sahika și Ender au plasat camere de supraveghere în biroul lui. Sedai spune că ar trebui, de asemenea, să fie suspicioși față de Cansu. Hasan Ali îi cere lui Mahmut să o urmărească iar Cansu află lucrul acesta și își șterge din telefon numerele fetelor apoi lasă telefonul lângă Mahmut pentru ca acesta să se uite în el.
Când Mahmut îi verifică telefonul, îi spune lui Hasan Ali că nu au nici un motiv de îngrijorare și el renunță să o mai urmărească.
Pe de altă parte, Ender și Șahika îi spun lui Mahmut că Hasan Ali i-a ucis tatăl pentru un teren. Mahmut nu crede însă rămâne cu o urmă de îndoială.

Relația dintre Çağatay și Yıldız este tensionată din cauza faptului că ea a angajat un actor pentru a-l face gelos. Cagatay începe să își piardă încrederea în ea.
Yildiz se străduiește pe o parte să își repare relația cu el iar pe de altă parte relația cu socrii.
Pentru a-l mulțumi pe Hasan Ali care i-a cerut să se ocupe de Cansu și să petreacă timp cu ea fiindcă nu cunoaște pe nimeni în oraș, o invită la cină cu prietenii ei.
Pe de altă parte, îi dăruiește un cadou soacrei sale, o rochie dar iese din nou cu scandal fiindcă i-a luat cea mai mică mărime crezând că va primi gestul ca pe un compliment. Cagatay apreciază efortul ei și relația lor intră din nou pe făgașul normal însă lucrul acesta nu durează mult.

Ender și Sahika sunt vizitate de Nurgul, o femeie cu care au împărțit celula când au fost arestate. Tipa pare să fie destul de periculoasă încât să le sperie pe ele. O găzduiesc pentru o noapte apoi scapă de ea trimițând-o la Yildiz.
Yildiz are din nou probleme cu Cagatay și cu soacra din cauza ei și vorbește cu Zehra să o găzduiască pe Nurgul până când va găsi o soluție.
A doua zi Nurgul ajunge din nou la Yildiz după ce se ceartă cu Mert, iar Zehra o scoate afară.
Tipa amenință că va spune presei despre zilele când au fost în închisoare. Yildiz, Sahika și Ender nu au de ales și o duc la un magazin de haine de lux, la coafor și la restaurant.
Acolo, o prietenă de-a lui Yildiz li se alătură la masă pentru puțin timp iar Nurgul îi fură portofelul fără să observe nimeni.
După ce Yildiz îi dă și o sumă de bani, tipa pleacă.

Mai târziu, soțul acelei femei îi spune lui Hasan Ali că prietena lui Yildiz i-a furat portofelul și îi arată înregistrarea camerei de supraveghere ca dovadă.
Din nou iese un scandal uriaș acasă la Yildiz.
Cagatay îi spune că a obosit de problemele create de ea și că vrea să divorțeze. Îi spune că mariajul lor s-a terminat dar vor aștepta câteva luni pentru divorț și atunci vor spune tuturor că nu se înțeleg pentru că dacă ar divorța acum, părinții lui i-ar supăra și mai mult spunând că au avut dreptate că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

Cagatay merge la un hotel iar Yildiz nu reușește să dea de el și o sună pe Cansu să o întrebe dacă a mers la Hasan Ali.
Cansu îl sună pe Cagatay și merge la el. Cagatay s-a îmbătat la restaurantul hotelului iar Cansu îl duce în camera lui.
Dimineața Cagatay se trezește cu ea în pat.

Hasan Ali este plecat în Ankara cu afaceri. Ender și Sahika aranjează ca un cunoscut de-al lui să îi trimită o tipă în camera de hotel. Planul este să îi facă fotografii cu ea și să îl șantajeze pentru a-și recupera acțiunile.
Hasan Ali din nou nu cade în capcană. Dimineața fetele primesc un video cu el în care le spune să nu se joace cu el că nu vor câștiga.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.