Pretul fericirii – Episodul 13 (sezonul 3) Rezumat

9,380

Ender îi spune lui Yigit că Sahika a amenințat-o și îl întreabă dacă e adevărat că are dovezi împotriva lui. Yigit nu e sigur și chiar dacă îi promite mamei sale că nu se va implica, mai târziu îi cere socoteală lui Sahika și o amenință. Sahika le trimite amândurora o înregistrare video din seara când Yigit a lovit-o pe Ender și îi asigură că e capabilă să o folosească. Ender nu are de ales și acceptă să o ajute să obțină acțiunile companiei lui Halit.
Pentru început, Sahika vrea să îi despartă pe Halit și pe Yildiz folosindu-se de Leyla și de Nadir.

Halit găsește dispozitivul de înregistrat din biroul lui iar Yildiz e îngrijorată că va afla de conversația ei cu Nadir. Sahika vrea ca Ender să-i câștige încrederea lui Yildiz și o pune să se întâlnească cu ea și să îi spună că a aflat de acel dispozitiv și a șters conversația cu Nadir ca să nu aibă probleme cu Halit. După aceea Ender o atenționează pe Yildiz că Leyla pare să fi pus ochii pe Halit. Yildiz nu vrea să creadă așa ceva dar începe să fie mai atentă la cei doi.

Yildiz câștigă președinția asociației de caritate și își dorește ca Halit să fie invitat special la eveniment. Chiar în acea zi, Sahika a programat o ședință în alt oraș și a făcut în așa fel încât Halit să întârzie. Ender l-a încurajat pe Nadir să meargă la eveniment ca să fie alături de Yildiz și să-l enerveze pe Halit. Nadir ține un discurs în fața invitaților și jurnaliștilor în numele firmei Argun iar Yildiz nu poate să îl oprească.
Seara, la o petrecere a companiei Argun, Nadir îi dăruiește lui Halit portretul femeii care seamănă leit cu Yildiz. După aceea Yildiz trebuie să îi povestească lui Halit întâmplarea cu acel tablou și se iscă o ceartă mare între ei. Halit îi interzice să se mai întâlnească cu Nadir și îi cere să-i spună întotdeauna unde merge.

A doua zi, Caner îl sfătuiește pe Emir să o invite pe Yildiz la o cafenea ca să mai uite de neînțelegere dintre ea și Halit. Imediat după ce Emir și Yildiz se întâlnesc, Caner îi scrie un mesaj lui Emir și îl cheamă afară să îi spună ceva important. Emir nu înțelege ce vrea să facă iar Caner îl grăbește să intre în taxi și pleacă împreună de acolo. Nadir intră în cafenea și se așează la masa lui Yildiz iar un chelner îi fotografiază și îi trimite poza lui Sahika. Sahika i-o arată lui Halit iar el merge acolo, o trimite pe Yildiz acasă și se întoarce la firmă foarte tulburat și supărat că nu poate să aibă încredere nici în soția lui.
Tot atunci Ender o acuză pe Leyla că vrea să îi distrugă căsnicia cu Kaya. Leyla merge plângând în biroul lui Halit și îi spune că vrea să demisioneze. Halit o încurajează să rămână și o invită în oraș.
Sahika și Ender îi privesc pe fereastră și sunt mulțumite că planul lor a ieșit atât de bine. Ender iese apoi pe hol, o sună pe Yildiz și îi spune că i-a câștigat încrederea lui Sahika.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 13 varianta TV corespunde episodului 12 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.