Prizoniera destinului episodul 10 (rezumat)

0 5,546

Imediat după sosirea lui Mehdi la spital, ajung și Zeynep și familia. Presat de Mujgan, Bayram le spune cine l-a rănit. Zeynep îl învinuiește pe el iar Mujgan pe amândoi și pe Zeliha. Când iese din operație, Mehdi este dus la terapie intensivă în stare critică. Lui Zeynep i se permite să îl vadă și îi spune sentimentele ei pe care nu a avut curajul să i le spună până acum.
Zeliha pleacă acasă cu restul familiei ca să evite altă ceartă între Zeynep și Mujgan. Cemile și Zeynep rămân la spital.
Bayram, Nuh, Celil și vecinii din cartier îi bat pe tipul care l-a rănit pe Mehdi și pe oamenii lui.

Următoarea zi, Zeliha merge la spital și insistă ca Zeynep să meargă să se odihnească dar ea nu vrea să plece de lângă Mehdi. Zeliha îi spune că a știut de când i-a văzut fotografia că ea este cea mai potrivită soție pentru el iar acum e și mai sigură. Zeynep îi spune mamă iar Sakine e geloasă.
Nermin află și ea ce s-a întâmplat și merge la spital. La insistențele ei, Ekrem donează sânge pentru Mehdi.
Benal așteaptă vești acasă, îngrijorată și devastată. Cemile merge la ea și o roagă ca dacă nu a făcut avort până acum, să păstreze copilul apoi o duce la spital să îl vadă pe Mehdi. Zeynep o întâlnește acolo și nu mai are nici o îndoială că copilul este al lui. Benal recunoaște și își cere scuze că a mințit-o. După aceea Zeynep merge să îl vadă pe Mehdi și îi spune să se lupte să trăiască măcar pentru copilul lui iar Mehdi se trezește.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.