Prizoniera destinului episodul 11 (rezumat)

0 6,168

Mehdi se trezește și primul lucru pe care o întreabă pe Zeynep este dacă l-a iertat. După câteva zile este externat. Zeynep este prinsă între iubire și conștiință și nu poate să îi spună că Benal este însărcinată. După multe încercări, îi zice lui Benal că ar fi mai bine să afle de la ea și că vor divorța și le va permite să își crească copilul împreună. Benal merge să vorbească cu el dar pe drum se răzgândește și îi trimite un mesaj lui Zeynep în care îi zice să lase lucrurile așa.

În cele din urmă Zeynep îi spune lui Mehdi. Șocat, Mehdi își cere iertare că a distrus totul apoi merge la Benal și îi zice că își va asuma responsabilitatea pentru copil dar nu se va căsători cu ea fiindcă el o iubește pe Zeynep. Află de la ea cum familia lui i-a oferit bani ca să plece și i-au cerut să facă avort și se întoarce acasă foarte supărat și le cere socoteală. Cemile îi spune că a făcut-o pentru fericirea lui apoi îi povestește lui Mujgan că ea nu a avut o căsnicie din iubire, de aceea nu a vrut ca Mehdi să fie nevoit să se însoare cu o femeie pe care nu o iubește.
Mujgan o susține pe Benal dar Zeliha nu e de acord ca Mehdi și Zeynep să divorțeze. Kibrit e devastată că familia ei se destramă. Zeynep îi promite că îi va fi alături orice s-ar întâmpla și că va rămâne mama ei.

Mehdi îi spune lui Zeynep că el nu vrea să divorțeze dar nici nu poate să îi ceară să rămână cu el.
Întâi Zeynep e hotărâtă să se sacrifice pentru ca să îi dea copilului șansa să crească alături de ambii părinți, dar Sakine o convinge să își salveze căsnicia dacă tot își iubește soțul. Pentru prima dată Zeynep își ascultă vocea inimii și nu conștiința, îl cheamă pe Mehdi la ceainăria unde i-a declarat dragostea și îi spune că îl iubește și nu vrea să se despartă de el.

Între timp Sultan o chestionează pe Emine după ce lipsește două nopți de acasă și după ce găsește papucii și geanta de firmă pe care le-a primit de la Faruk. Emine îi spune că are un iubit bogat și o asigură că se vor căsători și că în curând i-l va prezenta dar fiindcă nu îi arată nici măcar o fotografie cu el, Sultan o urmărește când merge la întâlnire și află că e Faruk. Îi reproșează că a trădat-o pe Zeynep pentru bani iar pe Faruk îl acuză că o folosește ca să o supere pe Zeynep și nu îi dă ocazia să se explice. Pe de altă parte, Faruk e presat de tatăl lui să se căsătorească cu fiica unui asociat și chiar înainte de a apărea Sultan, a vrut să îi zică lui Emine.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.