Prizoniera destinului episodul 13 (rezumat)

0 7,157

În versiunea originală, acesta este primul episod al sezonului al doilea.
După o lună de la absolvire, Zeynep are un interviu de angajare la o firmă de avocatură de prestigiu. Înainte de interviu merge la psiholog fiind copleșită fiindcă încă locuiește în aceeași casă cu Benal, Mehdi este încântat că va avea un copil, mamele ei o presează fiecare în felul ei iar Mujgan face tot posibilul să îi arate că o preferă pe Benal de noră. Ar pleca de acasă dar nu vrea să îi supere pe Mehdi și pe Kibrit. După ce aude povestea ei pe scurt, psihologa își dă seama că are mult de lucru cu ea ca să o facă să se iubească și să nu se mai simtă îndatorată față de ceilalți însă deocamdată nu vrea să o bulverseze ci doar o încurajează pentru că are mari emoții pentru interviu.

Următoarea zi, Zeynep merge la interviu. Mai întâi i se acordă o oră să traducă și să găsească lacunele dintr-un contract apoi ar trebui să aibă interviu printr-o conferință cu Bariș, patronul firmei care se află în Londra dar i se spune că este ocupat. A doua zi o cheamă din nou și o pune să scrie de ce a devenit avocată și cine este ea. Bariș este mulțumit de răspunsul ei și o angajează fără să se întâlnească. Zeynep este foarte fericită.
Kibrit a început școala însă încă din prima zi fuge de la ore fiindcă colegii o necăjesc pentru că este mai mare decât ei și pentru că a lucrat la atelierul auto. Mehdi o duce la atelier ca să o înveselească și nu îi spune lui Zeynep că a fugit de la școală.

Benal locuiește la ei până îl vor prinde pe Serhat, fostul ei soț, care încă o sună și așteaptă momentul să o prindă.
Mujgan o instigă mereu să-i despartă pe Zeynep și pe Mehdi și îi spune că dacă nu va face ceva, Zeynep îi va lua custodia copilului. Benal face pe victima și îi zice lui Mehdi că vrea să plece fiindcă Zeynep și Sakine o fac să se simtă în plus și stresul cauzat de ele îl afectează pe copil. Mehdi nu o lasă să plece până îl vor găsi pe Serhat. El și Zeynep încearcă să fie fericiți și să nu permită ca șederea lui Benal acolo să le afecteze relația dar e foarte dificil și mereu apar neînțelegeri. Sakine e sigură că Benal minte că este în primejdie și o face și pe Zeynep să se întrebe dacă nu cumva e doar o tactică pentru a putea locui cu ei ca să le distrugă căsnicia.

Nermin a pierdut totul, locuiește într-un cartier sărăcăcios în chirie și și-a vândut ultima bijuterie pentru a supraviețui, în timp ce avocatul ei încearcă să îl găsească pe Ekrem care a fugit din țară cu amanta lui. Zeynep nu știe nimic și crede că Nermin este într-o stațiune.
Emine locuiește cu Faruk și în timp ce ea își face planuri pentru nuntă, el se întâlnește și cu Selin, tipa cu care tatăl lui îl obligă să se căsătorească. În cele din urmă, Emine îi vede împreună la un restaurant.
Cemile a început să lucreze cu Sultan la magazin iar Sultan insistă să îi dea o șansă lui Nuh dar ea nu vrea fiindcă știe că el o iubește pe Emine.
Fostul iubit al lui Mujgan apare în cartier.

Mehdi primește un telefon și află despre situația lui Nermin. Pleacă în grabă la ea iar Benal crede că l-a găsit pe Serhat și fiind îngrijorată, îl ia de mână și îi zice să nu se pună în primejdie și că e prețios pentru ea și copil. Zeynep îi vede și după ce pleacă Mehdi, se ceartă cu ea.
Benal pleacă de acasă și este prinsă de fostul ei soț. Între timp Mehdi o găsește pe Nermin și o duce acasă la ei. Când află că Benal a plecat, o privește acuzator pe Zeynep.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.