Prizoniera destinului episodul 18 (rezumat)

0 8,468

Mehdi o imploră pe Zeynep să-l ierte și să-i mai dea o șansă dar ea nu mai are încredere în el și este hotărâtă să se despartă. Următoarea zi pregătește actele de divorț.
Mehdi e foarte supărat pentru că l-a refuzat. Se decide să înceapă o nouă viață, să își vândă atelierul și să înființeze o afacere, tot în domeniul auto, împreună cu Nuh.

Zeynep închiriază o casă mare unde va locui cu Sakine, Nermin, Sultan și Emine.
Nuh o cere în căsătorie pe Cemile.
Burhan îi propune lui Mujgan să își petreacă restul vieții împreună dar ea îl refuză fiindcă se teme că l-ar pierde pe Mehdi pentru totdeauna dacă ar pleca cu el.

Mehdi află de la Sakine că a fost dificil să închirieze o casă fiindcă toate sunt necăsătorite și că Bariș a ajutat-o pe Zeynep, garantând pentru ea. Tot de la ea obține numele agentului imobiliar și vorbește cu el să îl anunțe dacă Zeynep are vreo problemă.

Fiindcă în ultimul timp au stat mult la birou, Baris își duce angajații în parc să lucreze acolo și să joace un meci de volei. Zeynep a jucat volei în liceu și datorită ei, echipa fetelor câștigă. Acolo, Zeynep îi povestește că divorțează și că are nevoie de documente de la serviciu pentru a putea închiria casa. Baris este și el divorțat și își împărtășesc experiențele.
Zeynep îl roagă să se ocupe de procesul lui Nermin împotriva lui Ekrem iar el acceptă să se uite pe dosar dar nu îi promite că acceptă cazul.

Seara, Zeynep și Nermin merg la un restaurant cu Bariș ca să discute despre proces. Mehdi le vede urcând în mașina lui și îi urmărește până la restaurant cu un taxi.
Bariș acceptă cazul lui Nermin și o asigură că vor câștiga. Zeynep se bucură iar Mehdi, neștiind ce discută ei acolo, este foarte supărat să o vadă astfel în compania lui Bariș.
Zeynep îl observă privindu-i din mașină și merge să vorbească cu el dar până ajunge în stradă, el pleacă.
Când Nermin află că Bariș este divorțat și bineînțeles după ce l-a studiat și i-a observat calitățile, se gândește că ar fi potrivit pentru Zeynep. Pe de altă parte, Sakine nu e deloc mulțumită de   prietenia lor și speră că Zeynep se va împăca cu Mehdi.

Mehdi și Nuh se întâlnesc cu patronul unei firme pentru a discuta despre un parteneriat dar el îi refuză fiindcă sunt noi în domeniu. Nazli, asociata lui, îl place pe Mehdi și le spune că va încerca să-l convingă să accepte.
Emine vine cu ideea să înființeze o companie de catering împreună cu Sultan și cu Cemile iar Nermin le dă datele de contact ale prietenilor ei bogați ca să își găsească clienți.

În ziua când Zeynep și Mehdi au înfățișarea pentru divorț, ea participă întâi la un proces cu Bariș. După ce termină, mai are o oră de așteptat pentru procesul ei iar Bariș îi propune să meargă la un restaurant, ca să nu o lase singură. După ce a lucrat câteva zile cu ea, și-a dat seama că după perioada de probă de o lună, ea va câștiga competiția dintre stagiari și că va fi o avocată de succes. O întreabă ce țeluri de viitor are și îi propune să o trimită la una dintre companiile lui din străinătate. Zeynep se gândește să plece fiindcă nu o mai leagă nimic de Istanbul. Chiar atunci apare și Mehdi la restaurant cu avocatul lui. Zeynep îl întreabă ce face dar el o ignoră. Ea și Bariș se așteaptă ca Mehdi să îngreuneze procesul de divorț însă când au înfățișarea și sunt întrebați dacă vor să divorțeze, amândoi spun da.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 18 varianta TV corespunde episodului 15 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.