Prizoniera destinului episodul 2 (rezumat)

0 2,703

Zeynep se miră că Mehdi a decis atât de repede să se căsătorească cu ea fără să o cunoască. Mehdi îi spune că a văzut de când s-au întâlnit prima dată că este o persoană bună și că crede că destinul lor e să fie împreună. O conduce acasă și pe drum depănă amintiri despre Remzi, fratele ei, care a fost și cel mai bun prieten al lui și despre cartierul lor. Se despart în fața casei, urmând ca ea să îi spună decizia ei dar când o vede pe Sakine privindu-i bucuroasă pe fereastră, își dă seama că nu va putea să meargă până la capăt și îi spune că a fost o zi frumoasă dar nu poate să se mărite cu el fiindcă nu îl cunoaște și că ar fi o nedreptate față de el pentru că momentan ea este confuză cu privire la viața ei și nu știe cărei familii aparține. Mehdi e foarte dezamăgit dar îi spune că îi va fi alături oricând. Pentru Zeynep reacția și promisiunea lui înseamnă mult și e impresionată că a putut să fie ea însăși alături de el.

Zeynep îi explică apoi mamei sale că nu se va căsători cu el și că nu poate să îi părăsească de tot pe părinții adoptivi pentru că și ei îi sunt familie. Îi promite că o vor lua cu ei când se mută în Londra dar Sakine încearcă să îi explice că nu aparține acelei lumi bogate și că rădăcinile și destinul ei sunt acolo iar Mehdi e cea mai bună alegere pentru ea. Nu ajung nici cum la un comun acord.
Mehdi le spune mamei și surorilor că Zeynep nu îl vrea și să încheie subiectul.
Prietenul lui își dă seama că l-a afectat mult refuzul ei însă pe o parte Mehdi se gândește că poate este mai bine așa fiindcă el are de gând să se răzbune pe Veysi, omul care l-a ucis pe tatăl lui și nu știe dacă după confruntarea cu el, va rămâne în viață sau nu.

Nermin îi oferă bani lui Sakine ca să o lase pe Zeynep să se întoarcă la ea dar Sakine nu îi acceptă.
Zeynep merge să își viziteze părinții adoptivi. Nermin nu este acasă iar Ekrem îi spune că a adoptat-o și a tolerat situația numai pentru soția lui dar a fost o mare greșeală. Fiindcă Nermin este foarte afectată de când s-a întors acasă, îi cere să aleagă între cele două familii. Zeynep nu vrea să renunțe la părinții ei așa că el îi spune să nu mai meargă niciodată la ei și să nu o mai caute pe Nermin. Când pleacă, Zeynep se întâlnește cu Faruk care îi cere explicații pentru dispariția ei și îi spune despre familia biologică. Faruk pleacă fără să îi spună un cuvânt. De acolo, Zeynep merge la mormântul fratelui ei și se întâlnește cu Mehdi. El îi ridică puțin moralul iar Zeynep realizează brusc că în ultimul timp, s-a întâlnit cu el în momentele când se simțea foarte singură și asta o face să accepte să se căsătorească cu el. Ea speră că așa o mulțumește pe Sakine și se scapă de povara vinovăției pe care a purtat-o de când a dat-o spre adopție.
Mehdi este foarte bulversat și se întreabă de ce a acceptat. I se pare prea frumos ca destinul să îi zâmbească și se așteaptă ca Zeynep să îl părăsească sau să îl supere tot restul vieții. În aceeași zi află și că lui Veysi i s-a refuzat cererea de eliberare.

Seara, Mehdi și familia lui merg să o ceară pe Zeynep dar înainte el încheie relația cu Benal, o tânără din vecini cu care avea o aventură. Benal e foarte supărată fiindcă ea îl iubește. Zeliha, mama lui știa despre ei dar nu a vrut-o de noră fiindcă și-a dat seama că el nu o iubește.
Zeynep se logodește cu Mehdi dar încă așteaptă ca Nermin sau Faruk să apară și să o salveze. Bayram spune familiei lui Mehdi că ei trebuie să suporte toate cheltuielile pentru nuntă. Zeliha îi invită pe Zeynep și pe părinții ei să se mute imediat la ei, fiindcă a aflat că proprietarul casei vrea să îi scoată afară.

Între timp, Ekrem șterge din telefonul lui Nermin toate mesajele și apelurile de la Zeynep ca să creadă că nu a căutat-o deloc. Nermin se gândește să nu o preseze pe Zeynep și speră că se va întoarce singură acasă la ei.
În ziua nunții, Zeynep îi trimite un mesaj în care îi cere să o ierte pentru că a renunțat la visele lor și pentru ce va face. Disperată, Nermin îl trimite pe Faruk să o găsească și să afle ce se petrece.
Chiar înainte de a ieși în fața invitaților, Zeynep se panichează când realizează ce face și îi spune lui Mehdi că nu poate să se căsătorească cu el. Sakine vorbește cu ea deoparte și o convinge din nou. Mehdi e foarte supărat și vrea să anuleze nunta dar la insistențele lui Cemile, sora lui, nu o face pentru ca să nu o necăjească pe Zeliha.

Zeynep și Mehdi se căsătoresc. La petrecere apare și Celal, fiul lui Veysi și îi spune lui Zeynep de dușmănia dintre ei. Mehdi îl lovește și prietenii lui îl scot cu greu din mâinile lui. Zeynep e șocată să vadă această față a lui Mehdi și pleacă de la nuntă. Mehdi merge după ea dar Zeynep și-a dat seama că el plănuiește să se răzbune și îi zice că nu vrea să fie căsătorită cu el. Mehdi îi spune că e liberă să plece. Zeynep se îndreaptă hotărâtă spre ușă și tocmai atunci apare Faruk. Șocat să o vadă în rochie de mireasă, îi cere explicații și îl insultă pe Mehdi. Mehdi nu știe cine este și îl ia și pe el la bătaie. Chiar atunci apar și Nermin și Ekrem.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.