Prizoniera destinului episodul 20 (rezumat)

0 9,764

Mehdi este șocat să îl vadă pe Bariș acasă la Zeynep. Zeynep îl invită la masă dar el îi spune că nu vrea să o deranjeze fiindcă acum are cine să stea la masa ei. Ea vrea să îi explice de ce Bariș se află acolo dar el îi zice că nu mai au nimic de discutat și că lui divorțul i-a făcut bine. Cemile și Dilara pleacă cu el. Atmosfera e foarte tensionată din cauza lui iar Zeynep și Nermin isi cer scuze de la Bariș. Sakine în schimb e supărată pentru Mehdi. Sultan schimbă subiectul și o cheamă pe Nermin la bucătărie ca să evite o ceartă între ele. Văzând cum este de presată Zeynep între cele două mame, Bariș intervine și el să tempereze situația și îi laudă mâncarea lui Sakine spunând că îi aduce aminte de mâncarea mamei lui. După aceea o ajută la strângerea mesei iar Sakine e înduioșată fiindcă își amintește de fiul ei, care la fel o ajuta. Îi spune despre îngrijorările ei pentru Zeynep iar el o asigură că va avea un viitor frumos și că ei toți o vor ajuta. După toate acestea, Sakine îl îndrăgește și nu mai contenește cu laudele. Sultan e la fel de impresionată și se gândește să-l însoare. Emine le spune că ar fi potrivit pentru Zeynep.

Când ajung acasă, Cemile îi zice lui Mehdi că ea și Nuh nu au putut să îi spună de relația lor fiindcă era supărat din cauza divorțului și că au stabilit o dată pentru cununie ca să îi convingă că au intenții serioase.
Mehdi îi zice că și-a ales partenerul nepotrivit. Chiar atunci apare Nuh și e foarte rănit de vorbele lui. Mehdi îi reproșează că o folosește pe Cemile ca să o uite pe Emine. Cemile se necăjește când îl aude iar Mujgan insistă pe subiectul acesta, ca să o rănească și mai mult și să o facă să renunțe la căsătorie. Nuh îi zice lui Mehdi să nu îl compare cu el și că Nazli l-a sunat și i-a zis că noaptea trecută și-a uitat contractul la ea. Mehdi îi zice că nu mai are încredere în el și renunță la noua lor afacere. Benal ascultă și ea discuția lor și crede că Mehdi a petrecut noaptea cu Nazli. Îi reproșează lui Mujgan că din cauza insistențelor ei, și-a călcat pe orgoliu și s-a mutat acolo. Se hotărăște să nu mai aștepte un bărbat care nu o iubește și pleacă.

Cemile o aude apoi pe Mujgan instigându-l subtil pe Mehdi împotriva ei și îi reproșează că ea l-a despărțit de Zeynep și că îi distruge pe toți din familie. Sătulă să se simtă ca o prizonieră în acea casă, Cemile a prins curaj să își schimbe viața din ziua când Zeynep a spart ușa și a plecat. Chiar dacă nu are acordul familiei, e hotărâtă să se căsătorească cu Nuh si stabilesc să facă nunta următoarea zi.

Mehdi îi zice lui Dilara că el încă o iubește pe Zeynep și că vrea să o protejeze, în special de Bariș. O întreabă despre el apoi Dilara o sună pe Zeynep și îi spune despre asta și că Mehdi a înșelat-o cu Nazli. Zeynep e foarte supărată.

Burhan ii spune lui Mujgan că el a cumpărat atelierul și că dacă nu pleacă cu el, va deschide o cafenea acolo pentru ca să afle și Mehdi. Mujgan îi zice că dacă face asta, ea se va căsători cu primul bărbat care îi iese în cale și va face nunta în cafeneaua lui.

Mujgan a rămas singură în casă. Când apare Mehdi, îi zice că toți au plecat iar el sugerează că ea i-a alungat și pleacă și el.
Nuh merge acasă la Zeynep ca să o ceară pe Cemile. Familiile lor nu sunt prezente dar Sultan înveselește atmosfera. După logodnă, fetele fac o mică petrecere surpriză pentru Cemile pentru noaptea de henna.

Seara târziu, Zeynep trebuie să meargă la birou împreună cu Barış și colegii ei. Mehdi o urmărește ca să afle dacă mai lucrează seara.
După ce termină munca, și toți pleacă, Zeynep merge să își ia un dosar uitat în biroul lui Bariș. El îi mulțumește din nou pentru micul dejun în familie și îi spune că a cunoscut-o mai bine, văzând situația cu mamele ei. Zeynep îi povestește cum a fost forțată să se căsătorească cu Mehdi ca să o mulțumească pe Sakine și că pe parcurs s-a îndrăgostit de el. Baris îi povestește că și el s-a căsătorit la fel, cu o femeie pe care știa că ar aproba-o părinții lui. O întreabă dacă e sigură că îl iubește pe Mehdi sau e doar sentimentul de liniște că a fost aprobat de mama ei și o sfătuiește să accepte că Mehdi nu este așa cum a crezut la început, chiar dacă va fi dezamăgită.
Când pleacă, el iese primul afară și o așteaptă până când își strânge lucrurile. Atunci îl observă pe Mehdi acolo și vrea să vorbească cu el dar Mehdi pleacă. O conduce pe Zeynep acasă și nu îi spune dar se îngrijorează pentru ea și următoarea zi îi zice lui Nermin. Si ea își face griji că Mehdi va înțelege greșit prietenia lor și le va face ceva iar Baris are o idee pentru a o proteja pe Zeynep.

Seara este nunta lui Cemile. Participă doar câteva persoane din cartier, majoritatea au refuzat invitația fiindcă Mehdi nu a fost de acord cu căsătoria.
Zeynep speră că Mehdi va apărea la nuntă și îi va demonstra că merită încă o șansă.
După oficierea cununiei, apare Mujgan și îi felicită pe miri.
Fiindcă nu dansează nimeni din respect pentru Mehdi, Zeynep începe să danseze ca să îi îndemne și pe invitați și pe rând i se alătură și fetele. Chiar atunci apare Mehdi și îi felicită și el pe miri apoi începe să danseze zeybek pentru Zeynep.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 20 varianta TV corespunde episoadelor 16-17 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.