Prizoniera destinului episodul 21 (rezumat)

0 10,413

La nunta lui Nuh și Cemile, Zeynep nu refuză invitația lui Mehdi la dans. După aceea, când ea merge în spate să își strângă lucrurile, el merge după ea și o sărută. Zeynep îi spune să nu mai facă asta și că nu l-a iertat. Când vrea să plece, el o prinde de braț și o întreabă dacă are pe altcineva apoi îi zice că pentru ei nu există posibilitatea să își continue viața alături de alte persoane.

Mehdi se întoarce acasă și o întreabă pe Mujgan de ce l-a despărțit de persoana iubită iar ea îi spune că doar Zeynep a fost de vină și că nu s-au potrivit.
Nermin o sfătuiește pe Zeynep să nu-i mai dea speranțe lui Mehdi și îi zice că se teme de el și că este temperamental și periculos. Dilara o aude și următoarea zi când Mehdi o întreabă despre Zeynep și Bariș, ea îi zice că doar Sakine îl susține iar restul o instigă pe Zeynep împotriva lui. Mehdi o sună apoi pe Sakine și îi cere să-l ajute să se împace cu ea iar Sakine îl sfătuiește să-i acorde timp și să-i demonstreze lui Zeynep că s-a schimbat.

Baris și Nermin se îngrijorează pentru Zeynep de când au aflat că Mehdi o urmărește și pun camere de supraveghere în zona casei, fără să știe ea.
Dilara merge la biroul lui Zeynep iar Baris îi dă vioara lui ca să exerseze până o așteaptă pe mama sa apoi văzând că are talent, i-o dăruiește.
După perioada de probă de o lună, Bariș îi angajează pe Zeynep și pe colegii ei stagiari. Toți sunt foarte bucuroși. 

Emine și Sultan fac o înțelegere pentru prima afacere, o nuntă de 200 de persoane. Pe o parte, nu au luat în considerare sfatul lui Zeynep și al lui Nermin să aștepte până vor obține licența iar pe de altă parte, clientul nu le-a dat nici măcar un avans. Mai mult, nunta este a doua zi și nu reușesc să termine. Când se dau bătute, Sakine le vine în ajutor și pregătește singură tot meniul.

Burhan merge cu flori și ciocolată acasă la Mijgan și o cere de la Mehdi. Mehdi o întreabă pe Mujgan dacă vrea să plece cu el și tot el răspunde că dacă ar fi vrut, ar fi plecat până acum, dar nu o face pentru că tatăl lui le-a ucis tatăl. Mujgan îl refuză pe Burhan iar el pleacă furios pe amândoi.
Mai târziu Burhan merge la magazinul lui Mehdi, îl bate încât îl lasă inconștient apoi îi trimite pe oamenii săi să o ia pe Mujgan dar ea, Nuh și Cemile sunt plecați în sat la Zeliha.
După un timp, Nazli o sună pe Zeynep fiindcă nu îl poate contacta pe Mehdi. Zeynep se îngrijorează și merge la magazinul lui, îl găsește și îl duce la spital. Mehdi nu este grav rănit dar este internat pentru o zi. Zeynep rămâne cu el. Nermin nu este de acord cu asta și îi spune lui Bariș despre temerile ei. Baris îi dă vestea bună că a reușit să îi blocheze conturile lui Ekrem.
Când Zeynep pleacă puțin din salon, Mehdi se uită în telefonul ei și îi șterge fotografiile cu Bariș și colegele de la firmă. De asemenea, vede un mesaj de la Bariș în care i-a scris că trebuie să se întâlnească la un hotel următoarea zi. Dimineața, după ce Zeynep se asigură că Mehdi este bine și că are cine să-l ducă acasă când va fi externat, pleacă să se întâlnească cu Baris. Mehdi merge după ea și îi vede intrând împreună în hotel. Când să îi urmeze, apare Bayram într-o stare foarte proastă, cerșind pe stradă.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 21 varianta TV corespunde episodului 17 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.