Prizoniera destinului rezumat episodul 22

0 13,334

Mehdi o urmărește pe Zeynep când merge la hotel cu Bariș dar se calmează când vede că nu sunt singuri ci au o întâlnire de afaceri la restaurantul hotelului.
Îl ia pe Bayram și îl duce acasă la ea. Sakine se bucură că l-a găsit și o anunță imediat pe Zeynep. Bayram este beat iar Zeynep, și mai ales Nermin, nu vor să rămână acolo dar Sakine insistă să-l lase măcar o zi și încearcă să-l convingă să meargă la dezalcoolizare. Noaptea, Bayram intră în camera lui Nermin și fură bani din geanta ei. Nermin se trezește și se sperie să îl vadă acolo și toate din casă se hotărăsc să îl scoată afară următoarea zi. Sakine îl roagă pe Mehdi să se ocupe de el.

Mehdi îl duce acasă pe Bayram și îl angajează la magazinul lui. Se folosește de el pentru a găsi pretexte ca să se întâlnească zilnic cu Zeynep și ca să îi demonstreze că se schimbă și că îl ajută și pe Bayram să se schimbe.
Clientul lui Emine o anunță în ultima clipă că a anulat nunta. Fetele donează mâncarea și sunt aproape de faliment după prima afacere.

Mehdi află că Dilara a primit vioara de la Bariș și nu-i dă voie s-o păstreze.
După aceea merge la Zeynep să vorbească despre Bayram. Ea trebuie să plece la birou și el insistă să o conducă, sub pretext că vrea să discute și despre Dilara. Baris îi vede sosind împreună și o întreabă pe Zeynep dacă s-au împăcat apoi o avertizează că Mehdi va înțelege greșit atitudinea ei. Într-adevăr, de când a stat cu el în spital și fiindcă i-a fost alături lui Cemile când s-a căsătorit, Mehdi e sigur că ea încă îl iubește și insistă mult să se împace. Mai mult, vinde casa familiei apoi închiriază o casă lângă ea și în fiecare noapte doarme în mașină în fața casei ei ca să vadă dacă se întâlnește cu Bariș.

Zeynep trebuie să meargă în Bulgaria împreună cu Bariș pentru un proces. Sakine insistă să nu meargă și fiindcă nu poate să o convingă, îi spune lui Mehdi. După aceea îi fură pașaportul și i-l dă lui Mehdi însă Baris rezolvă să poată pleca fără pașaport. Fiindcă din cauza aceasta amândoi întârzie, Baris merge după ea acasă cu motocicleta și pleacă împreună spre aeroport. Mehdi, anunțat de Sakine, merge să o oprească. Ajunge chiar când ei pleacă de acasă dar le pierde urma fiindcă apare un camion în fața lui. Furios, îi sparge parbrizul mașinii pe care a primit-o de la firmă.
Mujgan e foarte necăjită după ce Burhan l-a bătut pe Mehdi și fiindcă a dispărut de atunci, crede că s-a întors în Germania. Se hotărăște să stea o vreme cu Zeliha în sat și când merge în autogară, apare Burhan și o împușcă în fața lui Cemile și a lui Nuh apoi se împușcă pe el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.