Prizoniera destinului rezumat episodul 24

0 14,197

Zeynep l-a denunțat pe Mehdi după ce a aflat că el i-a spart parbrizul mașinii și a obținut un ordin de restricție împotriva lui. Mehdi este la inaugurarea magazinului său când apare poliția să îl aresteze și fuge fiindcă vrea să vorbească cu Zeynep ca să îi explice de ce a făcut-o.
Zeynep se îngrijorează când află că a fugit iar Baris o ajută și o duce într-un loc unde să nu o găsească.
Mehdi o caută întâi la birou și apoi acasă. Nermin îl alungă și îi spune că Zeynep este în siguranță departe de el. Mehdi insistă că vrea doar să o protejeze de Bariș.

Poliția îl caută peste tot. Cemile este îngrijorată și o învinuiește pe Zeynep.
Pe de altă parte, Nuh la fel ca și Nermin îl aseamănă pe Mehdi cu Burhan și se tem că îi va face rău lui Zeynep.
Sakine este îngrijorată că Zeynep este singură cu Bariș, un om pe care abia îl cunoaște și face scandal mare pentru ca Nermin să îi spună unde s-au dus. Fiindcă încă îl susține pe Mehdi, Nermin îi arată și ei înregistrarea camerei de supraveghere, ca să vadă cum a spart parbrizul. Sakine e îngrozită când vede furia lui și realizează că este la fel de violent ca Bayram. Regretă că a căsătorit-o pe Zeynep cu el și că a pus-o în primejdie. Foarte supărată, merge acasă la el și îi sparge și ea geamul.
Benal se întoarce la Mehdi fiindcă sarcina este cu risc și medicul a sfătuit-o să nu stea singură. Cemile îi ascunde ce se petrece.

Mehdi merge acasă și le spune lui Nuh și lui Cemile că nu se predă până o găsește pe Zeynep. Deși știe că nu va fi reținut mai mult de două zile, se gândește că dacă nu vorbește cu ea cât mai repede, Bariș o va instiga împotriva lui.
Nuh se teme că îi va face ceva lui Baris și vrea să îl predea poliției, pentru binele lui, sperând că se va calma între timp și îl va lăsa în pace. O convinge și pe Cemile că e cea mai bună soluție dar Mehdi fuge când vede că ei nu îi dau dreptate fiindcă bănuiește că vor să îl predea.

În timp ce Baris este cu Zeynep, primește un telefon și trebuie să meargă urgent acasă. Savaş, fratele său, este paralizat după un accident în copilărie și suferă și de o boală psihică. De când și-au pierdut mama, în urmă cu trei ani, mereu are accese de furie, s-a izolat în casă și Bariș rar reușește să se înțeleagă cu el. Zeynep îl convinge pe Bariș să o lase să vorbească cu Savaş și în scurt timp se împrietenește cu el și îl convinge să iasă în grădină ca să li se alăture la masă și să își ia medicamentele. Deși suferă de acele boli, Savaş este, de asemenea, avocat și e foarte inteligent iar când se simte bine îl ajută pe Bariș la cazurile mai complicate.
Baris este extrem de impresionat când vede cum Zeynep îl ajută pe Savaş.
Fiindcă Mehdi nu a fost prins, Zeynep rămâne și noaptea la Bariș. El propune să se joace împreună jocuri video și vizionează filme ca să îi distragă atenția lui Zeynep, care se teme că îi va găsi.
În timp ce Bariș vorbește la telefon cu sora lui, Zeynep merge în bucătărie să facă o cafea. Mehdi o așteaptă acolo și o răpește.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 24 varianta TV corespunde episodului 20 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.