Prizoniera destinului rezumat episodul 27 original

0 11,545

Mehdi se căsătorește cu Benal pentru ca ea să îl poată vizita mai des cu fiica lor.
Baris s-a îndrăgostit de Zeynep și începe să se distanțeze de ea fiindcă crede că nu îi împărtășește sentimentele.
Zeynep este confuză în privința sentimentelor ei și regretă că nu are curajul să facă un pas spre el.
Când el o evită la birou, Zeynep este geloasă fiindcă petrece mult timp cu colega ei, care îl place.

Apare un nou personaj, Ali Riza, unchiul lui Bariș, un om comic, obsedat de perfecțiune. Sultan nu se înțelege deloc cu el fiindcă o critică mereu iar dialogurile lor sunt foarte amuzante.
Ali Riza își iubește nepoții și ar vrea să îi căsătorească și să îi vadă fericiți. Observă imediat că Bariș și Savaș s-au îndrăgostit de Zeynep.
După ce a văzut că Savaș s-a împrietenit cu Sultan și cu Emine, le propune să lucreze pentru ei, Sultan să gătească iar Emine să îi țină companie.

Seara, Baris se întoarce acasă gripat și simțindu-se foarte rău. La insistențele lui Emine, Zeynep merge și se ocupă de el fiindcă are febră mare și refuză să meargă la spital sau să ia medicamente. Fiind aproape adormit, Baris o sărută dar următoarea zi nu își amintește. Savaş îi vede și este foarte gelos.

Mehdi are un dusman nou în celulă, un tip care încearcă mereu să îl provoace. Din cauza lui, nu i se permite să aibă vizitatori timp de o săptămână.
Cemile o cheamă pe Dilara din sat în speranța că ea o va convinge pe Zeynep să își retragă plângerea. Când află că Mehdi a fost implicat într-o încăierare, toată familia se îngrijorează pentru el și merg să o roage pe Zeynep să își retragă plângerea dar ea nu vrea fiindcă se teme de el.
Nu după mult timp, tipul acela care a fost trimis de Veysi, tatăl lui Burhan, îl înjunghie grav pe Mehdi.
Cemile o învinuiește pe Zeynep și o amenință. Zeynep merge la spital să îl vadă și află de la avocatul lui că va fi în pericol dacă se întoarce în închisoare.
La finalul episodului, starea lui Mehdi se agravează iar medicii se străduiesc să îl resusciteze.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.Episodul 27 varianta TV corespunde episodului 21 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.