Prizoniera destinului rezumat episodul 28 original

0 8,547

Zeynep își retrage plângerea făcută împotriva lui Mehdi cu condiția să plece din Istanbul. Îi spune lui Cemile să îi transmită însă ea nu găsește momentul potrivit pentru a vorbi cu el despre asta, așa că Mehdi, după ce se trezește în urma operației și află, începe să spere din nou că se vor împăca.
Nermin și Sakine sunt foarte revoltate când află că și-a retras plângerea. Baris, de asemenea, este supărat pe ea și crede că încă îl iubește pe Mehdi dar Zeynep insistă că doar îi este milă de familia lui fiindcă se teme că va păți ceva în închisoare.

Ali Riza și Savaș le conving pe Sultan și pe Emine să lucreze pentru ei.
Savaş o ajută pe Emine să se pregătească pentru universitate iar Ali Riza și Sultan se împrietenesc și vor să îi cupleze pe Bariș și pe Zeynep.

După ce este externat, Mehdi se întoarce la închisoare până la proces. Acolo îl întâlnește pe Cengiz, un prieten de-al tatălui său, care îl protejează. Chiar în ziua când urma să fie eliberat, un tip trimis de Veysi încearcă din nou să îl ucidă. Mehdi reușește să scape dar când merge să cheme gardianul, un alt tip îl înjunghie pe primul și spune că Mehdi a făcut-o. Mehdi este reținut iar familia lui, care îl așteaptă afară este devastată când află ce s-a întâmplat. Când se întorc acasă, își găsesc lucrurile în stradă fiindcă nu au achitat chiria. Pe deasupra, din cauză că Mehdi a fost arestat, Nuh dă faliment.
Zeynep află despre situația lor de la Kibrit si îi duce acasă la ea.
Următoarea zi dimineața, Bariș merge acasă la Zeynep cu vestea bună că în curând Nermin își va putea recupera banii de la Ekrem. Baris s-a decis să facă un pas spre Zeynep și o invită la micul dejun. Tot atunci, avocatul lui Mehdi îi anunță că se retrage pentru că se teme de Veysi. Zeynep e sigură că Mehdi este nevinovat, acceptă să fie avocata lui și merge la proces.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.