Prizoniera destinului episodul 3 (rezumat)

0 3,134

Nermin este sigură că Sakine a obligat-o pe Zeynep să se căsătorească. Vrea să o salveze și insistă să plece cu ea și să anuleze nunta. Rămasă între cele două mame, Zeynep spune că ea a vrut să se mărite cu Mehdi iar Nermin pleacă dezamăgită. Zeynep se închide în cameră și nu vrea să se întoarcă la nuntă așa necăjită. Soacra ei e foarte înțelegătoare însă Mehdi o presează să îi spună cine este Faruk. Sakine îl minte că este fratele vitreg al lui Zeynep dar el nu prea crede. Zeynep ar vrea să îi zică adevărul dar după ce a văzut și fața lui violentă, se teme că îi va face ceva lui Faruk.
Cuplul proaspăt căsătorit realizează că nu se cunosc deloc și că au făcut o greșeală. Mehdi încearcă să îi explice lui Zeynep de ce s-a bătut cu Celal ca să nu îl înțeleagă greșit și îi spune că tatăl lui a fost ca un tată pentru toți locuitorii din cartier și că i-a rămas ca o moștenire de la el responsabilitatea pentru ei. Zeynep nu îl înțelege și îi zice că e pe un drum greșit și că amândoi vor avea probleme din cauza lui. Când el vede cât de supărată este că și-a rănit familia adoptivă căsătorindu-se cu el, își cere scuze că a presat-o și vrea să o consoleze dar Zeynep îl respinge și îi dă de înțeles că vor avea o căsătorie doar de formalitate.

Nermin îl convinge pe Faruk că Zeynep îl iubește pe el și împreună vor să o salveze. Următoarea zi, Faruk se întâlnește cu ea la facultate și îi spune să divorțeze. Zeynep îi zice că are nevoie de timp fiindcă în cartierul lor asta e o chestiune de onoare și nu vrea ca familia lui Mehdi să aibă de suferit dar Faruk o presează, amenințând că dacă amână prea mult, se va implica el și atunci va fi mai rău. Zeynep merge apoi la Nermin și îi spune că deocamdată nu are de gând să divorțeze și că se simte pierdută și vrea să își găsească singură drumul și casa căreia îi aparține. Fiindcă Ekrem i-a închis contul, Zeynep îi dă lui Nermin toți banii care îi mai are de la ei și mașina. Își ia doar niște lucruri și îi spune că de acum vrea să se descurce singură. Pleacă de acolo foarte supărată și din nou apare Mehdi în momentul când se simțea foarte singură și reușește să îi ridice moralul.

Ca să îndrepte greșeala făcută la nuntă, Mehdi vrea să meargă împreună cu familia lui la părinții ei adoptivi ca să se prezinte cum trebuie și să își ceară scuze că l-a lovit pe Faruk. Zeynep apreciază asta și îi mulțumește dar e foarte îngrijorată că va afla că Faruk este fostul ei logodnic. Sakine merge înainte la Nermin și o imploră să spună și ei că Faruk e fratele ei vitreg.
Seara, Mehdi și Zeynep, împreună cu familia lui merg în vizită la ei. Nermin încearcă să discute omenește cu ei dar Ekrem îl insultă pe Mehdi la fiecare vorbă. Mehdi se abține și suportă insultele lui, din respect pentru Zeynep. Fiindcă și părinții adoptivi mint că Faruk e fiul lor, Mehdi își cere scuze de la Zeynep pentru că nu a crezut-o. După aceea, merge în camera ei și vede o fotografie făcută la ziua ei când Faruk a cerut-o în căsătorie și a sărutat-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.