Prizoniera destinului episodul 35 (rezumat)

0 16,417

Zeynep merge la procesul lui Mehdi în calitate de avocata lui, după ce avocatul Huseyin a renunțat la caz fiindcă se teme de dușmanul lui Mehdi. Mehdi îi povestește cum totul a fost o înscenare pusă la cale de Veysi și ea îi promite că va dovedi că este nevinovat. După aceea îi roagă pe cei din familia lui să nu le spună lui Nermin și lui Sakine dar nici lui Bariș, sub pretext că ar putea să o concedieze fiindcă a luat un caz în afara companiei lui.
Baris, care o așteaptă la restaurant, la prima lor întâlnire, când vede că nu mai apare, bănuiește că este la procesul lui Mehdi și merge la tribunal. Ajunge după încheierea procesului și când întreabă cine a fost avocatul lui Mehdi, i se spune că a fost Huseyin, fiindcă numele lui Zeynep nu apare pe acte deoarece schimbarea s-a făcut în ultima clipă.
Zeynep îl sună și îi spune că a întârziat la întâlnire fiindcă Emine a chemat-o să se ocupe de Savaș care a refuzat să își ia medicamentele. Zeynep le povestește apoi lui Emine și lui Savaș situația și îl roagă pe Savaș s-o ajute la cazul lui Mehdi. Savaș acceptă și împreună încep să se intereseze despre familia lui Bekir, tipul care a fost înjunghiat și despre înregistrările camerelor de supraveghere.

După aceea, Zeynep merge la întâlnire cu Bariș dar regretă că este nevoită să îl mintă și se teme că se vor despărți când va afla. Seara, el o conduce acasă și vrea să o sărute însă Zeynep îi zice că nu vrea să îi vadă familia ei. Sakine îi vede împreună și plănuiește să îi despartă fiindcă se teme că Bariș o va lua pe Zeynep de lângă ea. De asemenea, se opune când Nermin propune să o trimită în Londra să studieze 2 ani, ca să o îndepărteze de Mehdi și de responsabilitatea uriașă pe care și-a luat-o pentru familia lui.

Mai târziu, Zeynep merge la spital împreună cu Nuh, reușește să vorbească cu Bekir și încearcă să-l convingă să spună adevărul.
Tot acolo află că Bekir lucrează pentru Veysi fiindcă are o fiică bolnavă care are nevoie de o operație costisitoare. Savaș se oferă să plătească el operația pentru ca Bekir să nu mai aibă nevoie de Veysi.
Când Zeynep îi povestește lui Mehdi despre progresele făcute, el îi spune că nu vrea să primească ajutor de la Bariș. Zeynep îl asigură că altcineva o ajută însă nu îi spune că este fratele lui.
Mehdi nu știe că Nuh a dat faliment sau că familia lui a rămas pe drumuri și îi cere să-i transmită lui Nuh să îi vândă partea din atelier fiindcă are nevoie de bani pentru protecție și informații despre dușmanii lui dar și ca să ajungă la Veysi să îl confrunte. Zeynep va trebui să îi ducă banii pe ascuns, ceea ce este foarte riscant.

Nuh este foarte supărat fiindcă nu reușește să își vândă autobuzul și nici să găsească un loc de muncă. Atunci Zeynep vorbește cu Bariș să îl angajeze ca șofer. Cemile nu este de acord să lucreze pentru dușmanul lui Mehdi dar Nuh acceptă postul și îi reproșează că nu îl înțelege ci se gândește doar la Mehdi. Kibrit se angajează ca chelneriță fără să spună familiei, ca să îi trimită bani lui Mehdi.

Ozlem, sora mai mare a lui Bariș se întoarce din America, după ce unchiul lor a chemat-o ca să vândă casa familiei și să îi ajute să se mute. Bariș o roagă pe Zeynep să meargă cu ea să aleagă împreună o casă, sub pretext că gusturile lor sunt diferite însă este doar o scuză pentru ca ele să se cunoască și speră că Ozlem o va plăcea și le va da aprobarea ei. Încă de la început, Ozlem este sceptică în privința lui Zeynep, de când află că Sultan și Emine sunt prietenele ei. După ce îi cunoaște familia și situația complicată cu Benal și familia fostului soț care locuiesc cu ea, și mai ales după ce află că Mehdi este periculos, îi interzice lui Bariș să se căsătorească cu ea. Barış se întâlnește cu Zeynep și îi spune că atâta timp cât ei sunt sinceri unul cu celălalt, nu va interveni nimeni între ei. Sakine este cea care a făcut în așa fel încât Ozlem să afle brusc situația familiei lor.

Zeynep se întâlnește cu Emine și cu Savaș la un restaurant ca să discute liniștiți despre cazul lui Mehdi. Bariș li se alătură și observă că Zeynep ascunde niște acte de el. De acolo Zeynep merge să vorbească cu Mehdi. Bariș bănuia că este avocata lui fiindcă în ultimele zile mereu a întârziat la serviciu și merge și el la închisoare ca să vadă dacă este adevărat.
Între timp, Veysi trimite pe cineva să îl ucidă pe Bekir ca să îl împiedice să vorbească.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.