Prizoniera destinului episodul 36 (rezumat)

1 6,875

Nuh o anunță pe Zeynep că Bariș și-a dat seama că îl ajută pe Mehdi și că s-a dus să îl viziteze și o așteaptă în fața închisorii. Zeynep îl cheamă pe avocatul Huseyin iar el îl convinge pe Bariș că încă se ocupă de cazul lui Mehdi. Zeynep iese doar după ce pleacă Bariș, așa că el nu află că a fost acolo.
Savaș nu poate să scoată la timp banii necesari pentru operația fiicei lui Bekir așa că ia din banii care se află în seiful lui Bariș. Emine îl ajută și își scapă agrafa de păr în fața seifului iar mai târziu, Ozlem o găsește.
Următoarea zi când Bariș observă că lipsesc banii iar Ozlem vede agrafa în părul lui Sultan, ea bănuiește că Sultan i-a furat și îi spune lui Ali Riza. Sultan aude conversația lor și își dă demisia.
Savaş spune familiei că el a luat banii iar seara merg toți acasă la ele, ca și cum ar merge la pețite, își cer scuze și o conving pe Sultan să lucreze în continuare pentru ei. Văzându-i cu flori și ciocolată, Sakine crede că vor să o ceară pe Zeynep și înainte ca ei să spună ce au de zis, le zice că nu le dă fata.

Veysi a trimis pe cineva să îl ucidă pe Bekir dar tipul nu a reușit. Cu ajutorul unei asistente, Zeynep intră în salonul lui, îi spune că va plăti ea operația fiicei lui, îi promite și că îl va proteja de Veysi și îl convinge să își schimbe declarația și să spună adevărul că nu Mehdi l-a înjunghiat. După ce pleacă ea, Bekir este ucis de omul lui Veysi dar se crede că a murit din cauza complicațiilor.
Zeynep și Nuh o caută pe soția lui Erdal, tipul care a mințit că Mehdi l-a înjunghiat pe Bekir, sperând că ea îl va convinge să zică adevărul. Femeia le spune că ei sunt despărțiți și îi îndrumă să o caute pe amanta lui. Nuh îi găsește adresa iar Zeynep vorbește cu ea însă fără nici un rezultat fiindcă Veysi i-a plătit ca să nu îl trădeze.
Nuh își vinde microbuzul și îi trimite banii lui Mehdi prin Zeynep, ca să îi plătească pe oamenii lui Veysi și să își asigure protecție până vor găsi o dovadă că este nevinovat.
La finalul episodului, Bariș află că Zeynep este avocata lui Mehdi și că Savaş o ajută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.