Prizoniera destinului episodul 40 (rezumat)

0 3,110

În episodul anterior, Nermin și-a recuperat banii de la Ekrem și s-a mutat cu Zeynep în noua lor casă. Sakine a mers să o roage pe Zeynep să nu rămână la Nermin și în timp ce ele trei discutau la poartă, a apărut un tip pe motocicletă și a tras cu arma spre ele. Din fericire au scăpat cu bine.
Cu excepția lui Zeynep, toți bănuiesc că Mehdi este în spatele acestui lucru și că vrea să le sperie. Bariș vrea să pună camere de supraveghere în jurul casei și să aducă bodyguarzi însă Zeynep refuză și le spune lui și familiei că nu le mai permite să ia decizii pentru ea. Când poliția o întreabă dacă are vreun dușman sau suspectează pe cineva, nu îl menționează pe Mehdi.

Mehdi nu știa nimic despre asta și când află de la Cemile, merge imediat la secția de poliție unde se întâlnește cu Zeynep și cu Bariș. O îmbrățișează pe Zeynep și îi spune că și el a fost atacat în urmă cu câteva zile și că va face tot posibilul să îl găsească pe acel tip. După aceea Mehdi vorbește cu Cengiz și îl întreabă dacă are vreun dușman care ar fi putut să facă asta apoi îi spune că nu vrea să fie implicat în afaceri care o pun în primejdie pe Zeynep. De asemenea, îi dă omului său de încredere o zi la dispoziție pentru a descoperi cine se află în spatele incidentului.
Pe de altă parte, printre oamenii lui Mehdi se află și un trădător.

Nermin și Sakine sunt foarte speriate și îngrijorate. Sultan și Emine se mută la ele iar Ali Riza le este alături, de asemenea. Toți observă că Sultan și Ali Riza se plac. La insistențele lui Bariș, Zeynep acceptă ca Nuh să rămână la ele câteva zile. Mehdi merge să vorbească cu Nermin și cu Sakine și le roagă să-i permită să lase bodyguarzi afară dar ele refuză. Atunci Mehdi rămâne el însuși întreaga noapte în fața casei fără să știe nimeni.
La rândul ei, Ozlem se îngrijorează pentru frații ei și consideră că sunt în primejdie câtă vreme Zeynep este în viața lor.
Seara, acasă la Nermin, fetele se adună în salon și povestesc, printre altele spunând că le este poftă de mere. Dimineața, găsesc o cutie cu mere lângă ușă și își dau seama că sunt urmărite mereu. Atunci Zeynep merge la Mehdi și îi spune că este foarte îngrijorată pentru familia ei și îl întreabă dacă e posibil ca incidentul să aibă legătură cu noua lui viață. Mehdi o asigură din nou că el nu este implicat și că îl va găsi pe acel tip.

Nermin îi reproșează lui Sakine că a căsătorit-o pe Zeynep cu Mehdi și le-a creat atâtea probleme.
În cele din urmă se dovedește că cel care le-a atacat este fostul ei soț, Ekrem.
Barış și Mehdi află în același timp și merg acasă la Zeynep să îi spună. Toți trei și Nermin se află în fața porții când apare din nou acel tip cu motocicleta și trage focuri de armă spre ei. Baris și Mehdi încearcă să le protejeze pe Zeynep și pe Nermin. Mehdi care se află chiar în fața lor este împușcat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.