Prizoniera destinului episodul 4 (rezumat)

0 4,213

Mehdi merge cu familia acasă la părinții adoptivi ai lui Zeynep și vede o fotografie cu ea și Faruk sărutându-se. Nu spune nimănui nimic dar își ia familia și pleacă iar acasă îi spune lui Zeynep cât l-a rănit că l-a mințit împreună cu ambele familii și l-au luat de prost în timp ce el a îndurat toate insultele lui Ekrem pentru că o respectă și o prețuiește. Își ia câteva lucruri și se mută la atelier pentru câteva zile.
Zeynep spune și familiei lui că Faruk e fostul ei logodnic și își cere scuze pentru că i-a mințit. După aceea merge la atelier să vorbească cu Mehdi dar când ajunge acolo se răzgândește și se întoarce acasă. Îi pare rău că l-a rănit și toată noaptea îl așteaptă să se întoarcă sperând că dacă vor vorbi, vor clarifica lucrurile. Mehdi găsește profilul lui Faruk pe internet și  când vede o mulțime de poze cu ei doi, e convins că ea îl iubește și e devastat.

Dimineața, Zeynep merge la atelier și îl aude vorbind cu Nuh că ar fi fost mai bine dacă ar fi anulat nunta atunci când ea a zis că nu vrea să se căsătorească cu el și că chiar dacă i-ar da o șansă până la urmă tot îl va părăsi fără să se uite în urmă. Zeynep își cere scuze din nou dar el îi spune că nu se poate repara ce a făcut și că nu a meritat să îl mintă astfel.
Zeynep pleacă foarte supărată spre facultate. Mehdi o trimite pe Kibrit după ea ca să îi dea niște bani, știind că a renunțat la ajutorul financiar de la Nermin. Faruk o vede urcând în autobuz și merge după ea să îi spună că a cumpărat bilete pentru ei ca să plece în acea seară în Londra și că o așteaptă la aeroport. Kibrit aude toate acestea și îi spune lui Mehdi iar el se hotărăște să divorțeze și să o lase să plece.

Zeynep însă nu vrea să plece cu Faruk în ciuda insistențelor lui Nermin și ale prietenei sale, Emine. Văzând că e hotărâtă să rămână, Emine îi spune că singurul lucru care ar trebui să o țină lângă Mehdi ar fi dacă ar fi îndrăgostită de el. Zeynep se întoarce acasă gândindu-se la vorbele ei. Zeliha o sfătuiește să facă ea un pas spre Mehdi iar Sakine îi cere să facă tot posibilul să se împace cu el, spunându-i că doar așa îi va face fericiți pe ea și pe tatăl ei.
Seara Mehdi se întoarce acasă și îi dă actele de divorț și cheile unui apartament pe care l-a închiriat pe un an pentru părinții ei. Zeynep nu știe că Mehdi crede că ea vrea să plece în Londra cu Faruk și e foarte supărată că la prima greșeală, a ales să divorțeze după ce i-a spus că orice ar fi, ei sunt o familie. Semnează și ea actele și i le duce la atelier, își spun rămas bun apoi merge la aeroport. După plecarea ei, Mehdi este arestat fiindcă cineva l-a denunțat că a angajat-o la atelier pe Kibrit iar fata este dusă la orfelinat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.