Prizoniera destinului episodul 41 (rezumat) Baris o cere in casatorie pe Zeynep

0 6,767

În episodul anterior, un tip angajat de Ekrem a tras focuri de armă asupra lui Zeynep, Nermin și Bariș iar Mehdi s-a pus în fața lor pentru a-i proteja și a fost împușcat. Din fericire scapă cu o rană ușoară la braț. Zeynep îl pansează și insistă să rămână acolo peste noapte fiindcă el vrea să meargă la hotel ca să nu o îngrijoreze pe Cemile.
Bariș îi mulțumește pentru că i-a salvat însă îl deranjează faptul că Zeynep este atât de grijulie cu el.
În acea seară, Zeynep își amintește de clipele frumoase petrecute împreună cu Mehdi.

Sakine îi reproșează lui Nermin că ani de zile l-a învinuit pe Bayram că le-a făcut necazuri și a făcut-o să se despartă de el când de fapt Ekrem este mai rău decât el. Nermin vrea să rezolve neînțelegerile dintre ele însă Sakine mereu găsește un motiv de ceartă și crede că ea și Zeynep o privesc ca fiind servitoarea casei, la fel ca în trecut.

În scurt timp Bariș îl găsește pe tipul care i-a atacat și dovedește că Ekrem l-a angajat, ca să se răzbune pe ei pentru că au recuperat banii lui Nermin pe care i-a furat.
Mehdi află că Nuh este șoferul lui Bariș și se supără foarte tare pe el. Deși Zeynep îi amintește câte sacrificii a făcut Nuh pentru el și îi povestește în ce situație disperată a ajuns fiindcă nu găsea un loc de muncă, Mehdi se simte trădat și nu îl poate înțelege.
Ca de obicei, Cemile îi dă dreptate lui Mehdi și îi spune lui Nuh că nu ar fi trebuit să lucreze pentru Bariș. Nuh îi spune că s-a săturat să o audă învinovățindu-l pe el și punându-l pe Mehdi pe primul loc și că a obosit așteptând ca ea să își revină și să vadă că greșește dedicându-i întreaga viață, la fel ca Mujgan. O întreabă dacă trebuie să se implice în afacerile lui Mehdi ca să îl aprecieze și pe el și îi zice că toți oamenii din casa lor s-au distrus din cauza lui și că el nu mai vrea ca prioritatea lor să fie necazurile lui Mehdi.
Benal a realizat că nu va avea niciodată o căsnicie reală cu Mehdi și când aude vorbele lui Nuh, se hotărăște să nu mai aștepte un bărbat care nu o va iubi niciodată. Fără să spună nimănui, o sună pe o amică și cu ajutorul ei își recapătă postul de asistentă medicală și închiriază o locuință.
Cemile observă că se pregătește să plece pe ascuns și îl anunță pe Mehdi. Când Mehdi o confruntă, Benal îi spune că vrea să divorțeze și să se mute. Mehdi îi răspunde că nu îi va permite să facă asta și o închide în cameră, la fel cum i-a făcut lui Zeynep.

Când Ozlem află ce s-a întâmplat, se îngrijorează pentru Bariș și îi cere lui Zeynep să demisioneze și să se despartă de el. Îi oferă bani și îi spune că o va recomanda la o firmă de avocatură. Zeynep refuză indignată iar atunci Ozlem îi spune să se gândească bine dacă este cu adevărat îndrăgostită de Bariș iar dacă nu, să iasă din viața și din inima lui.
Zeynep realizează că nu este sigură dacă îl iubește pe Bariș și că nici nu știe sigur ce este dragostea sau dacă a fost îndrăgostită de Mehdi. Îl evită pe Bariș până când ia o decizie și în cele din urmă se gândește să se despartă de el.
Bariș nu știe de discuția dintre ea și Ozlem și urmând sfatul unchiului său, o invită pe Zeynep la o cină romantică și o cere în căsătorie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.