Prizoniera destinului episodul 43 (rezumat)

0 5,002

Zeynep și Bariș o găsesc pe Benal și o conving să se întoarcă, spunându-i că îi vor fi alături și o vor ajuta să obțină custodia.
Între timp Cemile merge să îl ajute pe Mehdi să aibă grijă de Mujgan iar Nuh închiriază o casă pentru ei doi în vechiul cartier.
Ali Riza o cere în căsătorie pe Sultan iar între Emine și Savaş se înfiripă o poveste de dragoste.

Mehdi decide să se retragă din afacerile lui Cengiz. Se duce la el și îi spune că îi va achita datoria treptat însă Cengiz pretinde să îi plătească dublul datoriei chiar în ziua când se va retrage, amenințându-l că altfel îi va răni pe cei dragi lui.
Cu toate acestea, Mehdi nu se teme de el și se mută chiar atunci în casa închiriată de Nuh, plănuind să se întoarcă la vechea viață, el să își deschidă un atelier auto iar Nuh o ceainărie.


Nu după mult timp, oamenii lui Cengiz merg la el să îi amintească de datorie. Mehdi îl lovește și îl amenință pe Meto, mâna dreaptă a lui Cengiz și îi spune din nou că va plăti când va putea.
Atunci, la ordinul lui Meto, alți oameni trag focuri de armă asupra caselor lui Zeynep și Bariș și le lasă câte un bilet în care le spune că Mehdi este responsabil de asta dar nimeni nu este rănit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.