Prizoniera destinului episodul 48 (rezumat)

0 4,153

Sakine o vizitează pe Zeynep la companie iar ea vrea să i-o prezinte pe Nesrin. Aceasta se ascunde până pleacă Sakine fiindcă dacă o va recunoaște, planul lor va fi ruinat.
După aceea Nesrin o întreabă pe Zeynep despre familia ei ca să afle ce știe despre plecarea ei de acasă. Ea este supărată pe Sakine și pe Zeynep fiindcă crede că nu au căutat-o niciodată însă acum află că de fapt amândouă au căutat-o de-a lungul anilor.

Bariș este foarte supărat crezând că Zeynep se simte obligată să se căsătorească cu el și se așteaptă ca ea să se despartă de el. Când Zeynep află lucrul acesta, îi spune că nu a auzit întreaga discuție și că ea nu își poate imagina viața fără el și abia așteaptă să se căsătorească.

Sultan și Ali Rıza spun familiilor despre decizia lor de a se căsători. În timp ce cu mari emoții Sultan îi spune fiicei sale, Ali Rıza le spune nepoților. Toți trei primesc vestea cu mare bucurie.

Ali Rıza insistă ca Bariș să o ceară pe Zeynep de la familie după tradiție.
Ambele familii încep să se pregătească pentru ceremonia de logodnă, cu bucurie și emoții.
Zeynep merge să aleagă o rochie de mireasă cu Emine și Nesrin.
Nesrin o sună pe Sakine de pe telefonul lui Zeynep, fără ca aceasta să observe și aduce în discuție faptul că ea nu vrea să locuiască cu Sakine după nuntă. Zeynep vorbește despre faptul că atunci când a fost căsătorită cu Mehdi, au locuit cu familiile și au fost foarte nefericiți și nu vrea să repete acea greșeală.
Sakine este foarte supărată. Nu spune nimănui că a auzit discuția dar seara când Bariș merge să o ceară pe Zeynep, ea stă supărată pe tot parcursul ceremoniei, ruinând ziua fericită a fiicei ei și la urmă face o scenă fiindcă Nermin răspunde cererii înaintea ei. Fetele încearcă să o calmeze, fără rezultat.
Între timp, Nesrin care este bulversată de când familia ei a revenit în viața sa, se hotărăște să meargă să vorbească cu Sakine. Chiar când ea ajunge în apropierea casei lui Zeynep, Sakine iese în stradă foarte supărată și Nesrin aproape o accidentează. După ce depășește șocul, Sakine vrea să vadă cine este la volanul mașinii.
Tot atunci, Bariș află că Tarik este un impostor, de la un prieten care îl investighează.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.