Prizoniera destinului episodul 5 (rezumat)

0 4,599

Zeynep merge la aeroport și îi spune lui Faruk că nu va pleca cu el în Londra și îi dă înapoi inelul de logodnă.
Află că Mehdi a fost arestat și merge la el dar când obține permisiunea să îl viziteze, se răzgândește fiindcă crede că nu vrea să o vadă. Se întoarce acasă și toată noaptea caută o soluție pentru a-l ajuta iar dimineața îi spune avocatului său ideile ei. Fiindcă are examen, avocatul insistă să nu participe la proces și să meargă la facultate dar ea merge la orfelinat să o vadă pe Kibrit.
Mehdi este eliberat și merge și el la orfelinat. E surprins că Zeynep este acolo și mai ales e surprins că nu a plecat cu Faruk. Kibrit e foarte deprimată, nu vrea să rămână acolo iar Mehdi se teme că dacă nu găsește o soluție, va fugi și va rămâne pe străzi. Zeynep îl întreabă dacă se poate face ceva și el îi spune că dacă ar fi reușit să fie o familie, ar fi putut să o adopte. Zeynep ar vrea să nu divorțeze și să o adopte dar Mehdi e sigur că cu timpul îi va părăsi și îi spune să nu-i dea speranțe deșarte lui Kibrit.

Mai târziu în acea zi, Zeynep se întâlnește pe stradă cu Benal și o ajută să își ducă acasă plasele cu cumpărături. Benal o invită la o cafea ca să o tragă de limbă și se bucură să afle că ea și Mehdi au probleme în căsnicie. Mai târziu, Benal află că este însărcinată.

Zeynep le spune părinților că Mehdi vrea să divorțeze. Îi convinge să nu accepte apartamentul închiriat de el și le promite că se vor descurca singuri și le va oferi o viață bună. Sakine nu mai insistă să se împace cu Mehdi, de teamă că se va întoarce la Nermin.
Zeynep îi cere bani împrumut lui Sultan pentru a închiria o casă iar Sultan îi invită să locuiască la ea.

Zeliha îi spune lui Nuh să le aranjeze însurățeilor o întâlnire în oraș, sperând că vor vorbi și își vor rezolva neînțelegerile. Cu ajutorul lui Emine, Nuh îi duce pe amândoi la un club. Acolo, Mehdi îl vede pe Ekrem în compania unei femei și ca să nu îl vadă Zeynep, propune să plece. De acolo, merg la un restaurant și discută din nou despre Kibrit. Zeynep spune că vrea să îi dea șansa pe care ea a primit-o de la Nermin dar Mehdi îi spune din nou că ea nu își poate ține promisiunile și că chiar dacă va rămâne un an până când Kibrit va împlini 18 ani, când va pleca, va fi mai greu pentru amândoi.

Când se întorc acasă, Zeynep îl întreabă de ce tot spune că o va părăsi pe Kibrit și atunci el îi spune că știe că are un bilet spre Londra. Zeynep își dă seama că de aceea s-a hotărât să divorțeze iar el își dă seama că ea nu intenționa să plece și îi spune să rămână cu el și să fie împreună părinții lui Kibrit. Zeynep îl îmbrățișează.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.