Prizoniera destinului episodul 7 (rezumat)

0 6,971

Benal se hotărăște să păstreze copilul după ce Zeynep îi spune că ea și Mehdi nu au o căsnicie reală ci sunt împreună numai pentru Kibrit.
Zeynep se întâlnește cu Mehdi pe holul spitalului dar nu îi spune de ce a mers acolo fiindcă nici nu bănuiește că el este tatăl copilului. Nici Mehdi nu îi zice că tocmai a aflat că Ekrem are o fetiță cu amanta lui.
Se întorc acasă și află că Zeliha și Sakine l-au alungat pe Bayram. Zeynep se supără pe Sakine că l-a lăsat brusc pe drumuri, după ce zeci de ani nu s-a despărțit de el și i-a permis să le distrugă familia. Mehdi o consolează și în acea noapte adoarme în brațele lui.

Nermin e foarte supărată pe Zeynep de când a aflat că o vor adopta pe Kibrit și vrea să rupă orice legătură cu ea. Îi strânge toate lucrurile și i le duce acasă dar nici nu vrea să o vadă. Mehdi încearcă să discute cu ea iar Nermin îi reproșează că Zeynep a ratat două examene din vina lui.
Mehdi nu știa și de atunci insistă ca Zeynep să nu își mai neglijeze studiile. O duce la facultate și fără să știe ea, îl convinge pe profesorul ei să îi permită să dea examenele ratate. O colegă de-a ei află că s-au căsătorit și o întreabă indignată cum a putut să accepte un bărbat ca el. Mehdi aude discuția lor și e plăcut surprins că Zeynep nu îi permite să-l insulte.

Emine îi spune lui Faruk că Zeynep și Mehdi o adoptă pe Kibrit și că Bayram a dispărut și îi propune să-l găsească, ca să o impresioneze pe Zeynep.
Când pleacă de la restaurant, lui Emine i se rupe tocul pantofului iar Faruk îi face cadou o pereche de pantofi scumpi.
După aceea Faruk merge la facultate să vorbească cu Zeynep. Mehdi este și el acolo și îl amenință să nu se mai apropie de soția lui. Faruk îl provoacă să se lupte dar el o ia pe Zeynep de mână și pleacă.
Faruk merge apoi în cartier și îi cere lui Celal să-l ajute să închirieze un local acolo. Emine îl vede plecând de la el și își dă seama că nu are intenții tocmai bune și nu mai vrea să-l ajute. Chiar atunci apare Zeynep în capătul străzii și Emine insistă să se ascundă ca să nu îi vadă împreună. Faruk realizează că se întâlnește cu el în secret și o sărută.

Ekrem îi oferă bani lui Mehdi ca să nu spună de amanta lui dar Mehdi nu-i acceptă și îi cere doar să-i lase familia în pace.
Zeynep se împacă cu Nermin după ce îi explică de ce vrea s-o ajute pe Kibrit. Îi povestește despre Benal și o roagă să o angajeze ca asistentă permanentă fiindcă se teme că va avea probleme cu vecinii din cartier când se va afla că este însărcinată. Benal însă îi spune că nu e nevoie de așa ceva fiindcă tatăl copilului se va căsători cu ea când va afla.
Ca să fie sigură că Mehdi renunță la Zeynep pentru ea, Benal îi spune întâi lui Cemile în speranța că ea și restul familiei o vor sprijini.
Când Cemile încearcă să îi spună lui Mehdi, el îi zice că a încheiat subiectul Benal și că s-a îndrăgostit de soția lui. Chiar atunci Zeynep intră pe ușă și îl aude. Ea tocmai a aflat că li s-a aprobat cererea pentru adopție.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.