Rămâi lângă mine Episoadele 19, 20, 21 (rezumat)

0 910

Demir a mers să doarmă la hotel. Alara nu a mai așteptat să se întâlnească cu el la micul dejun așa cum au stabilit și a vrut să îi facă o surpriză dar spre surprinderea ei o găsește pe Selin acolo.
Alara își cere scuze de la Demir fiindcă nu știa că are musafir. El îi spune că Selin a venit doar pentru că aveau de discutat ceva în legătură cu serviciul.
Selin este deranjată de apariția Alarei și îi spune lui Demir că trebuie să plece de urgență acasă.
După ce pleacă, Alara vrea să rămână cu Demir dar el îi spune că are foarte mult de lucru.

Demir pleacă în grabă după Selin iar când ajunge în stradă află de la portar că a plecat cu biblcicleta. Demir o ajunge din urmă dar Selin foarte nervoasă nu vrea să coboare de pe bicicletă. Ea îl trimite la Alara iar el îi explică că între el și Alara nu este nimic. Până la urmă o convinge cu greu să urce în mașină și o conduce până acasă.
Părinții lui Selin erau îngrijorați fiindcă s-au trezit și nu au găsit-o acasă. Ea le spune că a trebuit să meargă urgent până la firmă fiindcă a avut ceva de lucru. Tatăl ei crede că din vina lui Burak trebuie să lucreze și noaptea și îi cere ca a doua zi să își dea demisia de la serviciu și să meargă cu ei acasă. Mai târziu mama ei o întreabă dacă este ceva între ea și Burak.

Dimineața când se trezește, Selin este măcinată de gânduri dacă Alara a rămas cu Demir în acea noapte. El o sună chiar atunci și ea îi spune că vrea să discute ceva cu el undeva unde să fie doar ei doi și hotărăsc să ia prânzul împreună. Înainte ca Selin să plece la serviciu, părinții ei își iau rămas bun de la ea și îi spun că vor pleca mai târziu acasă. De fapt ei nu pleacă fiindcă s-au înțeles cu Leyla și cu Firuze să îi facă o petrecere surpriză pentru a-i sărbători ziua de naștere.
‌Selin merge la Vedat și îi spune că s-a săturat de minciuni fiindcă în ultimul timp a mințit pe toată lumea, pe părinții ei, pe Demir și pe el. Își cere iertare de la el pentru că l-a lăsat să creadă că ea este Merve. El îi spune că normal ar fi trebuit să își dea seama că ea este Selin. Selin îl întreabă dacă Demir i-a povestit despre ea iar el îi zice că vorbește despre ea încontinuu de când a venit din Japonia și se bucură pentru că ea l-a schimbat foarte mult.

Leyla și Firuze merg la Selin acasă să o ajute pe Reyhan cu pregătirile pentru petrecere. Ele întreabă de ce e Selih supărat iar ea le spune că înainte cu o noapte patronul lui Selin a chemat-o la firmă să lucreze. Ele se întreabă cine e patronul și nu pot accepta ca Selin să aibă un alt pretendent în afară de Demir.
Reyhan o roagă pe Ayda să îi invite pe toți colegii lui Selin la petrecere. Burak merge și el acasă la Selin împreună cu Alara.
Ayda și Merve încearcă să o anunțe pe Selin că părinții ei nu au plecat acasă și că i-au pregătit o petrecere, dar nu reușesc să vorbească cu ea fiindcă Selin a rămas fără telefon.
Demir are telefonul închis și nu poate fi contactat nici el.
Demir și Selin iau prânzul împreună și crezând că părinții ei au plecat, se întorc împreună acasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.