Rămâi lângă mine Episoadele 22, 23,24 (rezumat)

0 843

Demir și Selin merg împreună acasă și din fericire, înainte ca ei să deschidă ușa casei apare Ibo și îi avertizează că părinții lui Selin nu au plecat și o așteaptă în grădină cu toți invitații de la petrecere. Selin merge în grădină și se preface că nu știe nimic, iar Demir merge la Vedat.
Când o vede pe Alara că stă de vorbă cu mama ei, Selin se îngrijorează că le va spune părinților săi adevărul dar Alara o îmbrățișează și îi spune că secretul ei e în siguranță la ea. Selin îi spune că s-a înșelat în privința ei și a lui Demir și vrea să îi explice de ce locuiesc amândoi în aceeași casă. Alara nu vrea să audă nimic și îi spune că ea și Demir nu pot fi niciodată împreună fiindcă nu sunt egali și ar trebui să își dea seama că el doar vrea să se distreze cu ea și după aceea o va părăsi.
A doua zi dimineața, părinții lui Selin pleacă acasă iar Demir se oferă să îi conducă la autobuz. Ei sunt foarte încântați de gestul lui, iar la despărțire Semih își cere scuze de la Demir dacă a fost cam aspru cu el.
Demir merge să o caute pe Alara la atelierul ei dar ea nu era acolo și din întâmplare
descoperă că Alara îi pictează portretul.

Leyla si Firuze s-au angajat la cofetăria unde lucrează Ayda în timpul liber. Ele încearcă din nou să îi aducă pe Demir și pe Selin împreună și se sfătuiesc să îi facă să se întâlnească din întâmplare la cofetărie. Leyla îl sună pe Demir și îl roagă să meargă la cofetărie fiindcă are ceva important să discute cu el iar Firuze o sună pe Selin. Ele le pregătesc o cină romantică și le lasă un bilet pe masă în care le urează poftă bună, după care pleacă amândouă. Ayda cu Ibo merg la cofetărie să vadă cum s-au descurcat în prima zi de lucru și când văd masa pregătită se așează bucuroși la masă crezând că este pentru ei.
Merve și Boran se căsătoresc în secret și le promit colegilor că după ce vor scăpa de Demir vor face o nuntă mare și vor putea să petreacă cu toții.

Demir pleacă mai devreme de la firmă și își duce lucrurile acasă. Seara, când se întoarce Selin de la serviciu, el o așteaptă cu cina pregătită. Ei petrec câteva momente plăcute împreună dar îi întrerupe Alara care îl sună și îi dă întâlnire în jumătate de oră.
Alara îi spune lui Demir că știe că locuiește împreună cu Selin dar el îi explică că nu este nimic între ei și că locuiesc împreună doar până se va rezolva problema lor cu casa și o roagă să nu spună nimănui.
A doua zi dimineața, Burak merge să o ia pe Selin de acasă și merg împreună pe terenul unde avea să fie construit orfelinatul. Demir ajunge în urma lor și îl trimite pe Burak la firmă iar el rămâne cu Selin, ceea ce îl deranjează pe Burak.
Mai târziu Demir află de la Selin că Vedat crezuse un timp că Selin era Merve și își
dă seama că Vedat este îndrăgostit de Selin dar s-a retras din cauza lui.
De aceea încearcă să se îndepărteze de ea și acceptă să meargă cu Alara la Paris pentru două zile, unde Alara îl invitase să o însoțească pentru un interviu de afaceri.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.