Rămâi lângă mine Episoadele 52,53,54 (rezumat)

0 942

Eylul își dă seama că Demir și Selin locuiesc împreună și le spune că a intervenit ceva și trebuie să plece acasă. Selin îl roagă pe Demir să o ducă el acasă. Pe drum, Eylul își cere scuze de la Demir fiindcă dacă știa că Selin este iubita lui nu ar fi mers la ei acasă. Demir îi spune că nici Selin nu știe despre trecutul lor. Când ajung acasă la ea, Eylul îl roagă să rămână să bea o cafea împreună fiindcă vrea să discute ceva cu el. Ea îi spune că nu vrea să îi facă probleme cu Selin și îi promite că va pleca in cel mai scurt timp de la firmă și se va întoarce la Londra. Demir îi zice că nu are încredere în ea fiindcă nu este persoana care să se țină de cuvânt.
Selin merge la firmă și le povestește colegilor că Eylul a făcut o criză de astm și ea a dus-o la spital, apoi Demir a dus-o acasă. Burak este îngrijorat pentru Eylul și o sună să o întrebe dacă este bine. Demir îi spune lui Eylul să nu aibă încredere în Burak, apoi pleacă.
După ce rămâne singură, Eylul începe să plângă și își spune că își dorește ca el să fie fericit cu Selin și speră că Selin îl va iubi mai mult decât ea.

Selin ii pregătește o surpriză lui Demir și petrec o seară minunată împreună. El vrea să îi spună că Eylul este fosta lui logodnică dar își imaginează că Selin se va supăra și se răzgândește și nu îi spune nimic.
Burak o vizitează pe Eylul acasă și iau cina împreună.
A doua zi dimineața, când se întâlnesc la serviciu, Demir îi cere lui Eylul să păstreze distanța față de Selin fiindcă nu vrea să fie prietenă cu ea.
Merve află că Bora nu se mai întoarce din Antalya. Merve este devastată iar colegii ei încearcă să o liniștească.
Lui Demir îi pare rău de Merve când vede cât suferă. El o ia de braț și o conduce afară pe o bancă și îi spune că înțelege prin ce trece ea acum, apoi o duce la Vedat la seră. Demir vorbește deoparte cu Vedat să o țină acolo toată ziua și să îi dea ceva de lucru în seră așa cum facea cu el ori de câte ori era necăjit. Demir este sigur că el o va putea ajuta să se liniștească.
După programul de serviciu, Azmiye și Selin merg după Merve la seră.

Ibo o duce pe Ayda să o prezinte celei mai bune prietene, Muge.
Muge ii povestește că ea a fost iubita lui cu mult timp în urmă, dar acum sunt doar buni prieteni. Ayda se ridică de la masă foarte calmă și le spune că trebuie să plece fiindcă este așteptată de prietenele ei. Ibo vrea să o însoțească dar ea îi spune să stea liniștit la masă, apoi Ayda o salută politicos pe Muge și pleacă.
Ayda merge la seră foarte supărată iar Selin și Azmiye o duc acasă la Merve și încearcă să o calmeze.
Ibo merge și el la Vedat să se plângă că Ayda a înțeles totul greșit. Demir era și el acolo. Vedat îi duce la un restaurant. Vedat bea cam mult și le povestește toată seara cum l-a părăsit soția. Un client se enervează pe el fiindcă vorbea prea tare și începe să se certe cu Vedat. Începe o bătaie între ei iar Demir salvează situația.

A doua zi, Eylul și Selin merg în alt oraș la o întâlnire de afaceri, iar Burak și Deniz au o ședință în altă parte.
Seara, vremea se strică și ele nu pot să se întoarcă acasă.
Demir le sună la telefon să le întrebe ce au rezolvat acolo și află că din cauza vremii nu se pot întoarce. Eylul îi spune lui Demir că nu este nici o problemă dacă vor rămâne acolo până a doua zi fiindcă vor avea ocazia să discute între ele ca fetele. Demir este îngrijorat că Eylul îi va spune lui Selin adevărul despre ei doi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.