Rămâi lângă mine Episoadele 61,62,63 (rezumat)

0 1,201

După ce pleacă Selin, Demir fuge după ea și o roagă să se întoarcă acasă dar ea îi spune că trebuie să stea departe de el un timp pentru a-și limpezi gândurile. Demir se oferă să o conducă până la Ayda acasă.
Ayda îl anunță pe Ibo că Demir a rămas singur și îl roagă să meargă cu Vedat acasă la el să vadă dacă e bine.
Ibo și Vedat merg acasă la Demir dar el lipsește. Vedat îl sună și îl întreabă unde este dar Demir îi spune că este bine dar vrea să rămână singur. Ei pleacă dar a doua zi dimineața se întorc pentru a-l încuraja.

La serviciu, Merve și Ayda se comportă distant față de Eylul.
Eylul încearcă să stea cât mai departe de Demir și să nu rămână singură cu el.
Eylul și Burak primesc de la Yildirim câte un plic fiecare. Înăuntru erau fotografii cu Burak și colegii lui cand s-au întâlnit cu Esen. Burak este nevoit să îi povestească lui Eylul despre Esen iar ea este dezamăgită.

Muharrem o cere în căsătorie pe Leyla. Mai târziu el o sună pe Firuze și aranjează împreună să o pețească pe Leyla în acea seară.
Leyla îl sună pe Demir și îl invită să meargă în acea seară împreună cu Selin la vilă.
Demir și Selin pleacă mai repede de la serviciu pentru a se pregăti. Demir o întreabă dacă vrea să păstreze distanța față de el și în seara aceea dar ea îi spune că nu vrea să afle Firuze că s-au certat. Demir o sărută iar ea îl îmbrățișează. Când ajung acasă, Selin îi spune că trebuie să se grăbească să ajungă primii la vilă, fiindcă Muharrem o va peți pe Leyla de la el.

Merve, Ayda și Azmiye îl întreabă pe Muharrem cu cine merge să ceară fata iar el le răspunde că va merge singur fiindcă nu are familie. Fetele se oferă să îl însoțească iar el este foarte bucuros.
Ayda cumpără bomboane, iar Merve merge la Vedat și îl roagă să îi pregătească cel mai frumos buchet de flori fiindcă au de pețit o fată în seara aceea.
Când Vedat află de la Merve că Muharrem o va cere pe Firuze de la Demir, se distrează copios fiindcă știe că lui Demir nu îi plac astfel de lucruri și o roagă pe Merve să filmeze acel moment pentru el. Evenimentul decurge bine și petrec cu toții o seară minunată împreună. Demir o conduce pe Selin acasă la Ayda.
A doua zi dimineața Selin îi spune lui Demir că încă se simte rănită și nu are incredere în el și vrea să stea departe de el pentru o vreme.
Înainte de asta, Eylul l-a anunțat că doamna Turkan a refuzat să mai facă afaceri cu ei din cauza lui Yildirim care a răspândit zvonul pe piață despre neînțelegerile lor din trecut.
Demir nu mai rezistă stresului și își ia toate lucrurile de acasă și se mută în altă parte.
Selin se întoarce acasă și găsește în camera lui Demir un bilet.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.