Rămâi lângă mine Episoadele 64,65,66 (rezumat)

0 1,266

Demir merge să locuiască un timp la Vedat.
Merve și Ayda merg acasă la Selin și sună la ușă dar ea nu le răspunde. Ele îl roagă pe Ibo să afle de la Demir ce se întâmplă. Ibo îl sună pe Vedat și îi spune că fetele nu reușesc să o găsească pe Selin. Demir aude discuția și merge să discute cu Selin.
Ea este foarte supărată pe el pentru că a plecat de acasă fără să îi spună dar el îi zice că a plecat pentru ea fiindcă voia să fie singură un timp. Îi spune că își dorește să o ia de la început și ori de câte ori are nevoie de el să îl sune că vine imediat.
Demir îi dă contractul casei și îi zice că vrea să rămână casa pe numele ei. Selin se enervează și rupe contractul. Demir pleacă iar Selin rămâne plângând.

A doua zi, Arda, un tânăr din orașul natal al lui Selin vine la companie. Selin îl servește cu o cafea. Apare Demir iar Selin îi spune că Arda este un fost coleg de liceu și că a venit în Istanbul pentru a-și căuta de lucru și cu această ocazie i-a adus un pachet de la părinții ei.
Demir pleacă în birou dar când se întoarce, aude când Arda îi propune să meargă împreună la cinema în acea seară iar Selin îi spune că este de acord și că vor merge după ce iau masa împreună acasă la ea.
Demir rămâne să lucreze după programul de lucru și îi cere lui Selin să rămână și ea la firmă să îl ajute, iar apoi va putea să plece, dar el îi dă mult de lucru încât Selin nu mai poate merge la întâlnirea cu Arda. Demir o conduce acasă apoi el se întoarce la Vedat. Fetele, împreună cu Leyla și cu Firuze se întâlnesc toate acasă la Selin pentru a organiza nunta lui Leyla. Firuze este îngrijorată când vede că Demir lipsește de acasă dar Selin îi spune că va petrece seara împreună cu Vedat și cu Ibo.

Burak se gândește să apeleze la ajutorul Alarei pentru a-l convinge pe tatăl ei să renunțe la despăgubire. El speră că dacă Alara va afla că Demir și Selin sunt despărțiți va veni imediat. Eylul îi spune că nu este corect ceea ce vrea să facă dar el încearcă să o convingă că asta e singura lor șansă ca firma să nu falimenteze.

Demir angajează un detectiv și află că în urmă cu puțin timp Burak și Eylul s-au întâlnit cu Yildirim și își dă seama că ei îi ascund ceva.

Burak merge băut la Eylul acasă. Eylul îl sună pe Demir și îl cheamă să discute cu el și să îl calmeze.
Burak aude conversația lor și pleacă fără ca Eylul să observe. Afară o sună pe Selin și o minte că trebuie să vorbească ceva important cu ea. El vrea să se răzbune pe Demir. Ii dă lui Selin adresa lui Eylul și îi spune că o așteaptă acolo. Selin este surprinsă când bate la ușă și îi deschide Demir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.